Kledingzaak winkel kleding
Volledig scherm
PREMIUM
Kledingzaak winkel kleding © Think stock

Monnikenwerk: Een adresje dat studenten voor een klein prijsje en een goed doel aan jasjes helpt

MonnikenwerkHet leek mij wel zo netjes voor een slotpresentatie, dat mijn zoon een colbertje zou dragen. Maar er was geen denken aan. 

Nog voor ik kon vertellen over een adresje dat studenten voor een klein prijsje en een goed doel aan jasjes helpt, klapte de tussendeur al dicht. Hij is volwassen, ik kan slechts advies geven, maar wat hem betreft nog véél beter mijn mond houden. Toch jammer voor de Stichting Vrouwen in Zeeland Helpen. ,,Soms komen hier studenten speciaal langs voor colbertjes”, had de voorzitter van de stichting mij verteld. ,,In Amsterdam betalen ze voor een goed jasje snel 25 euro terwijl wij die voor minder dan de helft van dat bedrag aanbieden.” Zo’n prijs leek mij voor zoonlief ook overkomelijk.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Sake Stoppels roept op leerling van Jezus te worden
    PREMIUM

    Sake Stoppels roept op leerling van Jezus te worden

    Op maandag 17 februari 2020 kwam de Raad van Kerken Zeeland bijeen in Goes. Het leek een bijeenkomst van mensen van goede wil, het werd er een met revolutionair elan. Ten minste als het aan de spreker lag. Sake Stoppels, lector theologie aan de CHE (Ede) en beleidsmedewerker binnen de afdeling Ondersteuning Gemeenten van de PKN, had het over zijn boek Oefenruimte. Gemeente en parochie als gemeenschap van leerlingen. Hij brak een lans voor het loslaten van kerkelijk gedoe en riep op ‘gewoon’ leerling van Jezus te worden. Hij schetste Jezus alleen wel als iemand die na zijn eerste preek in Nazareth zo ongeveer werd vermoord.

blogs