Voorganger Joshi van Veen steekt de kaarsen aan bij de opnamen van de gezamelijke kerstviering in de Maria Magdalenakerk in Goes.
Volledig scherm
PREMIUM
Voorganger Joshi van Veen steekt de kaarsen aan bij de opnamen van de gezamelijke kerstviering in de Maria Magdalenakerk in Goes. © Marcelle Davidse

Halleluja, er wordt geprikt!

Er wordt gevaccineerd! Het kon niet snel genoeg zover zijn, het begin van het einde van de coronacrisis. Ik denk dat veel mensen bereid zijn God op hun blote knietjes te danken als de ellende maar voorbij is. Of ze nu gelovig zijn of niet.

  1. Hart & Ziel: spirituele vrijplaats Kloetinge
    PREMIUM
    Monnikenwerk

    Hart & Ziel: spirituele vrijplaats Kloetinge

    Wat hebben de magazines InZicht, Happinez, Bloom en OMG met elkaar gemeen? En wat is de overeenkomst met het initiatief Hart & Ziel in Kloetinge? In het goed gevulde tijdschriftenschap in de boekhandel is de keuze reuze wanneer ik iets zoek over spiritualiteit, bewustwording en bezield leven. Maar wat zoek ik eigenlijk? Wat zoeken mensen die wel met spiritualiteit bezig zijn maar zich hebben losgeweekt van instituten die alleen een in beton gegoten pakket van religieuze waarheden aanbieden?