Volledig scherm
PREMIUM
© Joost Hoving

Wie denkt dat alleen wordt gebruikt in een straatje achteraf door een kansloze zwerver heeft het helemaal mis

Column Maikel HarteDe moord op collega-advocaat Derk Wiersum stemt tot nadenken. In de eerste plaats denk je natuurlijk aan de tragedie voor zijn vrouw en zijn kinderen. Vreselijk. Daarnaast ga je nadenken over je eigen rol als advocaat en over veiligheid. Ik zou de kroongetuige Nabil B. in ieder geval niet bij willen staan. Dat zou ik thuis niet verkocht krijgen. 

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
 1. Oktoberfest
  PREMIUM
  COLUMN MAIKEL HARTE

  Oktober­fest

  In deze krant was donderdag aandacht voor het toenemende aantal oktoberfest-evenementen in Zeeuws-Vlaanderen. Deze krant is nogal altijd onderverdeeld in verschillende regiokaternen en nu vraag ik mij af of dit specifiek Zeeuws-Vlaams nieuws was of bedoeld was voor de hele provincie. In heel Nederland nemen oktoberfesten in aantal toe en dus neem ik aan dat dit in de rest van Zeeland ook zo is. Of is het toenemende aantal oktoberfesten binnen onze provincie vooral een Zeeuws-Vlaams fenomeen?
 2. Het wordt tijd voor een songfestival, voor voetballiedjes
  PREMIUM
  Column Maikel Harte

  Het wordt tijd voor een songfesti­val, voor voetbal­lied­jes

  Nu heb ik geen verstand van voetbal en ik ben meer een muziekliefhebber dan een voetbalfan, maar dat Virgil van Dijk is gekozen tot de beste voetballer in Europa voor Messi en Ronaldo, is dat niet een beetje raar? Hij is nu zelfs één van de drie finalisten om gekozen te worden tot beste voetballer van wereld bij de FIFA. Het is een goeie verdediger, maar hij is toch niet beter dan Ronaldo of Messi?

Columns