Volledig scherm
PREMIUM
© Joost Hoving

Vier mannen met lang haar en op hakken, die een weg over steken. Ze waren hun tijd ver vooruit

Column Maikel HarteDonderdag is het precies vijftig jaar geleden dat Abbey Road van The Beatles verscheen, u weet wel dat album met als hoes de beroemde foto van de fab four op het zebrapad. Het is volgens velen hun beste album en daarmee volgens velen ook meteen de beste plaat die er überhaupt ooit gemaakt is. 

De Wereld Draait Door spendeerde er woensdag zelfs een hele thema-uitzending aan met allerlei deskundigen, van wie ik alleen minister Grapperhaus kende en ik moet zeggen: die sprong er goed uit. De minister kon er eigenlijk het beste over vertellen van allemaal. 

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Deze coronacrisis is een vat vol dilemma’s
    PREMIUM
    Column Maikel Harte

    Deze coronacri­sis is een vat vol dilemma’s

    Dus. Als ik het goed begrepen heb nemen we al deze maatregelen tegen corona, omdat de zorg het niet aan kan bij te veel besmettingen. Er kunnen dan te weinig ziekenhuisbedden zijn en vooral te weinig beademingsapparatuur, zodat er misschien gekozen moet worden wie wel behandeld kan worden en wie niet. Vooral ouderen en mensen met een toch al een kwetsbare gezondheid lopen risico en die zullen zich hierover zorgen maken. Voor de rest van de bevolking blijven de gevolgen over het algemeen beperkt tot een flinke griep.

Columns