Volledig scherm
PREMIUM
© Joost Hoving

Het manneke zong aldaar bij Lil’ Kleine uit volle borst mee dat hij drank en drugs had

Column Maikel HarteSorry, ik verontschuldig mij al voorbaat omdat u me wellicht zal beschuldigen van sluikreclame, maar mijn schrijfsel deze week is een typisch gevalletje van waar het hart van vol is, daar loopt de mond van over. 

Dit weekend is het Festival de Ballade, het festival dat ik met een heleboel anderen help te organiseren en waarop ik vandaag en morgen optreed. Het is lastig over iets anders te schrijven dan over dat op dit moment. Overigens is vandaag al uitverkocht dus hoef ik daar eigenlijk al geen reclame meer voor te maken. Dat wil ik ook niet, ik wil u eigenlijk alleen maar deelgenoot maken van de vraag waar ik al een jaar over praktiseer. Morgen is er op ons festival niet alleen muziek en natuurlijk de WK-finale, maar is er traditiegetrouw ook straattheater en kinderanimatie. 

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Deze coronacrisis is een vat vol dilemma’s
    PREMIUM
    Column Maikel Harte

    Deze coronacri­sis is een vat vol dilemma’s

    Dus. Als ik het goed begrepen heb nemen we al deze maatregelen tegen corona, omdat de zorg het niet aan kan bij te veel besmettingen. Er kunnen dan te weinig ziekenhuisbedden zijn en vooral te weinig beademingsapparatuur, zodat er misschien gekozen moet worden wie wel behandeld kan worden en wie niet. Vooral ouderen en mensen met een toch al een kwetsbare gezondheid lopen risico en die zullen zich hierover zorgen maken. Voor de rest van de bevolking blijven de gevolgen over het algemeen beperkt tot een flinke griep.

Columns