Volledig scherm
PREMIUM
© Joost Hoving

Het manneke zong aldaar bij Lil’ Kleine uit volle borst mee dat hij drank en drugs had

Column Maikel HarteSorry, ik verontschuldig mij al voorbaat omdat u me wellicht zal beschuldigen van sluikreclame, maar mijn schrijfsel deze week is een typisch gevalletje van waar het hart van vol is, daar loopt de mond van over. 

Dit weekend is het Festival de Ballade, het festival dat ik met een heleboel anderen help te organiseren en waarop ik vandaag en morgen optreed. Het is lastig over iets anders te schrijven dan over dat op dit moment. Overigens is vandaag al uitverkocht dus hoef ik daar eigenlijk al geen reclame meer voor te maken. Dat wil ik ook niet, ik wil u eigenlijk alleen maar deelgenoot maken van de vraag waar ik al een jaar over praktiseer. Morgen is er op ons festival niet alleen muziek en natuurlijk de WK-finale, maar is er traditiegetrouw ook straattheater en kinderanimatie. 

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Boek je straks Vakantiepark Maandal of Aardezicht?
    PREMIUM
    Column Maikel Harte

    Boek je straks Vakantie­park Maandal of Aardezicht?

    Het is vandaag vijftig jaar geleden dat de mens voor het eerst voet op de maan zette. Die voet was van Neil Armstrong die er wereldberoemd mee werd. Vooral door de woorden die hij er bij zei: ,,That’s one small step for a man, one giant leap for mankind”, oftewel: ,,Dat is een kleine stap voor een mens, een reuzensprong voor de mensheid.” Dat laatste vraag ik me eigenlijk af. Het is zonder meer een zeer knap staaltje techniek om iemand op de maan neer te zetten, maar wat heb je er eigenlijk aan?

Columns