Maikel Harte.
Volledig scherm
PREMIUM
Maikel Harte. © Joost Hoving

Het ergste zijn de elektrische fietsers met triomfantelijke glimlachjes

Column Maikel HarteIn die eerste maanden van corona, al weer anderhalf jaar geleden, werd bekend dat vooral mannen met overgewicht op de ic’s terecht kwamen. Ik ben toen maar gaan sporten. Vooral hardlopen deed ik, maar zoals altijd hield ik het niet vol.

 1. Als je een pandemie serieus neemt, dan zorg je toch dat het goed geregeld is
  PREMIUM
  Column Maikel Harte

  Als je een pandemie serieus neemt, dan zorg je toch dat het goed geregeld is

  Wat heb ik me geërgerd zeg, deze week. Eigenlijk heb ik me zelfs kwaad gemaakt en dat gebeurt niet zo vaak. Maar dat Testen voor Toegang is echt waardeloos geregeld. Je kon in Zeeuws-Vlaanderen niet meer testen voor toegang en dat is inmiddels weliswaar hersteld, maar op Schouwen-Duiveland is het nog steeds niet geregeld. Ik vind het echt een schande en dat begint eigenlijk bij de manier waarop de overheid het heeft opgezet.
 2. Kleur bekennen
  PREMIUM
  Column Maikel Harte

  Kleur bekennen

  Als ik het goed begrijp is het de bedoeling om aan Thierry Baudet zo min mogelijk aandacht te geven, omdat het hem juist om die aandacht te doen is, maar dat vind ik wel makkelijk gezegd. Hij is immers leider van een politieke partij die middels volksvertegenwoordigers mede ons land bestuurt. Ook in de Provinciale Staten van Zeeland is Forum voor Democratie vertegenwoordigd. Is het niet van belang te weten of ook zij meegaan in de complottheorieën van hun leider?