Volledig scherm
PREMIUM
© Joost Hoving

Balkon

Column Maikel HarteVan de week was ik bij een vriend van me die in een Scheldeflat woont. We stonden op zijn balkon naar het onweer te kijken dat over de Schelde trok, maar we hadden het al vrij snel over die peuter die in Parijs op de vijfde verdieping aan de buitenkant van het balkon hing. Dat was wel het nieuws van de week. 

De redder bleek een man uit Mali te zijn die zonder verblijfsvergunning in Frankrijk verbleef. Hij werd meteen ontboden bij de president, kreeg een verblijfsvergunning en een baan bij de brandweer. Of hij met dat laatste blij moet zijn weet ik niet. Straks denkt de Parijse brandweer te kunnen besparen op een ladder en sturen ze die vent steeds naar boven. 

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Party
    PREMIUM
    column maikel harte

    Party

    Of ik op wilde treden op de Gender Reveal Party van hun zoon? Op de wat? Ik wist niet wat ik las. Het mailtje lezende kwam ik er achter wat de bedoeling was. Het ging om een opa en oma in spe die hun eerste klein kind verwachtten en een optreden van mij aan hun zoon en schoondochter cadeau wilden doen. Hun zoon en schoondochter zouden namelijk een feestje gaan geven ter ere van de bekendmaking van het geslacht (dat heet dus een ‘gender reveal party’). Het zou volgens hen leuk zijn als ik dat kwam opleuken met liedjes en anekdotes, want ik was tenslotte ook vader.

Columns