Volledig scherm
© Peter Franken

Binnenkijken bij Tim Coronel en zijn Gaby

InterieurspecialAutocoureur Tim Coronel woont samen met zijn vriendin Gaby Uljee in Zwammerdam. Het interieur is ingericht op licht, ruimte en rust.

Interieurspecial

Vandaag ontvangen krantenabonnees een interieurspecial bij de krant. Voor online maken wij voor onze lezers een selectie van deze artikelen. Morgen om 11.00 uur verschijnt een artikel over woonbloggers die interieurtips geven. Daarnaast geven we je verspreid over het weekend de mogelijkheid binnen te kijken bij Bekende Nederlanders. En wil je zelf aan de slag? Onderaan dit interview kun je kans maken op 1.000 euro aan wooncheques van Piet Klerkx.

Tim Coronel zit als ondernemer en rallyrijder graag zelf achter het stuur. Dat was voor een groot deel ook het geval bij de inrichting van het vrijstaande huis dat Gaby en hij in 2009 casco kochten. De voor gestelde indeling van de architect ging aan de kant, want ze wisten zelf het best hoe ze het hebben wilden. ,,Het moest open en ruimtelijk zijn. Beneden wilden we een leefkeuken die met de tuin in verbinding staat.

Binnen en buiten moesten ongemerkt in elkaar overgaan. Boven hebben we een kamer opgeofferd, zodat we een grotere slaapkamer 
konden bouwen en een badkamer waar je goed de ruimte hebt.’’

Volledig scherm
© Peter Franken
Volledig scherm
© Peter Franken

Achtertuin

Volledig scherm
© Peter Franken

Tim en Gaby beschouwen de achtertuin als extra woonruimte. Dankzij een forse terrasoverkapping aan de achtergevel, grote loungebanken, een buiten -keuken, een lange vijver met koikarpers en een achteruitgang aan de Oude Rijn is de tuin de favoriete plek van het gezin met inmiddels twee kinderen.

Tim heeft het vooral over de grove indeling van de woonlagen, want de detaillering liet hij graag over aan Gaby. ,,Zij heeft ervoor gestudeerd en wist precies hoe het interieur eruit moest zien. De inrichting heb ik daarom helemaal aan haar over gelaten.

Andere woning

We hebben gelukkig dezelfde smaak en bespraken alles. Ik heb me wel bemoeid met de technische installatie. Beeld en geluid moeten perfect zijn. Ook de verlichting is high-end en met domotica zijn al onze apparaten in huis makkelijk te bedienen.’’

Hoewel het huis aan al hun wensen voldoet, zijn de twee toch toe aan een andere woning. Gaby: ,,We zijn heel blij met het huis en zouden het het liefst ‘meenemen’ en ergens anders neerzetten,waar we wat meer mogelijkheid hebben om uit te breiden. Tim zou namelijk graag thuis wat meer doen aan zijn Dakar Team en ik wil ook vanuit huis kunnen werken. ,,Helaas is dat op deze locatie niet mogelijk.’’

Volledig scherm
© Peter Franken
Volledig scherm
© Peter Franken
Volledig scherm
Dit kunstwerk heeft Tim gekocht tijdens een van zijn Parijs Dakar rallies. © Peter Franken
Volledig scherm
© Peter Franken
Volledig scherm
© Peter Franken

Maak hier kans op 1.000 euro aan cheques van Piet Klerkx

Volledig scherm
© AD

poll

Burgemeester moet dorpshuis Krabbendijke sluiten

Burgemeester moet dorpshuis Krabbendijke sluiten

  • Eens (55%)
  • Oneens (45%)
872 stemmen