1. Bakken vol aardbeien bij fruitboerderij in Ouwerkerk: verkoop aan bakkers en restaurants ligt stil
    PREMIUM
    Zeeuws eten

    Bakken vol aardbeien bij fruitboer­de­rij in Ouwerkerk: verkoop aan bakkers en restau­rants ligt stil

    OUWERKERK - Dat genot soms samengaat met gezondheid, bewijst de aardbei. Rood en rijp smaakt en ruikt deze schijnvrucht bijna zo bedwelmend als de eerste zomerdagen. Daarnaast knalt de rode rakker ook nog eens van de vitamine C, nodig voor de weerstand. Dat komt mooi uit, want de zomerkoninkjes van Wim en Joleen Remeeus van Fruitboerderij Remeeus in Ouwerkerk liggen klaar om ervan te smullen.
  2. Thuiswerken. Hoe dan? Ambitieuze kok uit Kerkwerve ziet crisisperiode als een leermoment
    PREMIUM

    Thuiswer­ken. Hoe dan? Ambitieuze kok uit Kerkwerve ziet crisisperi­o­de als een leermoment

    KERKWERVE - Na 28 april gaat ons land stapsgewijs richting het oude normale leven. Tot die tijd blijven we zeker zoveel mogelijk thuiswerken. Maar wat als je een beroep hebt dat thuis niet kan worden uitgeoefend. De kapper, kok, zanger, zwemjuf of schoonheidsspecialiste bijvoorbeeld. Pakken ze andere banen op, gaan ze klussen of projectjes beginnen? Deze week vertellen ze erover. Vandaag: Kok Troy Snijder van restaurant De Heerenkeet in Kerkwerve.