Zo maak je een feestje van je aardappelen met spekjes, kaas en mais
Gebakken spekjes, cheddar en zure room. Daarmee vul je je gepofte aardappelen. Makkelijk te maken en heel lekker.
Aardappelen kunnen heel feestelijk zijn, zeker als je ze poft in de oven en daarna vult. In deze maaltijd vul je ze met cheddarkaas, spekreepjes, bieslook en zure room. Het poffen kost wat wachttijd, maar verder is het zo klaar: in tien minuten. Het recept vind je hier.
Meer tips en trucs voor in de keuken vind je in de video's hieronder:
Gratis onbeperkt toegang tot Showbytes? Dat kan!
Log in of maak een account aan en mis niks meer van de sterren.Lees Meer
-
keukenheks/video
Zo snijd je altijd plakjes komkommer die even dik zijn (met een vreemd hulpmiddel)
Als je komkommer (of fruit) snijdt, dan is het fraai als alle schijfjes dezelfde grootte hebben. Met deze handig truc - met een nogal vreemd hulpmiddel - lukt dat voortaan altijd. -
Hoeveel minuten pauze mag je nemen op een werkdag?
Even een rondje wandelen, een broodje eten of snel het nieuws checken op je telefoon; werknemers hebben recht op pauze, maar hoe zit het precies? Mag je zomaar pauze nemen en krijg je dan doorbetaald? Experts beantwoorden zes veelgestelde vragen over het recht op pauze. -
PREMIUM
Is een video echt of een deepfake? Zo kun je het zien
De politie zette er deze week een in om de dader van een cold case-moord op te sporen: een deepfake-video. Daarmee kun je mensen van alles laten zeggen of laten doen. Maar dat brengt risico’s met zich mee. Hoe herken je zulke nepfilmpjes? -
PREMIUMVijf vragen
Waarom sommige mensen grof geld over hebben voor een digitaal eigendomsbewijs
Wereldwijd schaffen steeds meer mensen NFT's aan. Dit zijn unieke, digitale eigendomsbewijzen, vaak aangeschaft met cryptomunten. En ze zijn al lang veel meer dan kunstwerken of kattenplaatjes. Waarom zou je ze kopen en wat zijn de risico's? Vijf vragen over NFT’s. -
Wat Eten We Vandaag: Gevulde puntpaprika’s met kastanjechampignons en bonen
Deze voedzame en goed vullende maaltijd is vegetarisch. Vaak worden paprika’s gevuld met gehakt, maar door de bonen, champignons en walnoten mis je het vlees in dit recept helemaal niet.
-
PREMIUMUit Eten
Bij Nolet’s Vistro proef je de zee op je bord
Vlamingen gaan graag ‘op restaurant’ in Yerseke, dat slechts op een half uurtje van Antwerpen ligt. Ze eten het liefst vis, schelp- en schaaldieren zonder fratsen. Dat is precies waarvoor je bij Nolet’s Vistro moet zijn. -
Chocolademerk wijst op ‘gevaar’ voor gezondheid bij eigen product
Tony’s Chocolonely, bekend van de populaire chocoladerepen, is voorstander van een suikertaks, zo maakte het bedrijf bekend. Daar ging wel een langdurige discussie aan vooraf, vertelt chocolade-topman Henk Jan Beltman. -
Wat Eten We Vandaag: Croque monsieur van krentenbrood met camembert en appel
Croque monsieur is een typische Franse tosti met bechamelsaus. Wij geven een leuke twist aan de klassieke ham-kaas variant door de toevoeging van camembert en appel. Ook gebruiken we krentenbrood om de tosti een wat zoetere smaak te geven.