Bianca Baake van Castafiore in Vlissingen heeft zich gespecialiseerd in risotto. ,,We hebben altijd drie varianten op de kaart die maandelijks wisselen.”
Volledig scherm
PREMIUM
Bianca Baake van Castafiore in Vlissingen heeft zich gespecialiseerd in risotto. ,,We hebben altijd drie varianten op de kaart die maandelijks wisselen.” © Dirk-Jan Gjeltema

Zo maak je de favoriete risotto van chef-kok Bianca Baake van Castafiore in Vlissingen

Nu restaurants nog een poos de deuren gesloten moeten houden, blijft deze krant chef-koks een podium geven. Wel vullen we de rubriek Zeeland Eet in 2021 anders in. We vragen chefs hun signatuurgerecht te bereiden. Bianca Baake van osteria risotteria Castafiore in Vlissingen maakt risotto con asparagi verde e taleggio.

  1. Wat Eten We Vandaag: Dulce de leche-ijs met karamel

    Wat Eten We Vandaag: Dulce de leche-ijs met karamel

    14 juni
  2. Wat Eten We Vandaag: Steak met pepersaus uit de wok

    Wat Eten We Vandaag: Steak met pepersaus uit de wok

    13 juni