PREMIUM
Zelf brood bakken met de kinderen: met deze tip van topbakker Toon kan het niet mislukken
Koken & etenJe eigen brood bakken is een goede manier om de kinderen bezig te houden als de zon het laat afweten. Wie het écht goed wil aanpakken, laat de dure broodbakmachines voor wat ze zijn, adviseert topbakker Toon De Klerck. Hij deelt zijn trucs en drie heerlijke recepten waarmee je thuis zelf aan de slag kunt.
Delen per e-mail
Gratis onbeperkt toegang tot Showbytes? Dat kan!
Log in of maak een account aan en mis niks meer van de sterren.Lees Meer
-
PREMIUMKoken & eten
Horecaondernemer Danny houdt terras op 21 april dicht: ‘Dit is zelfmoord, zo’n soort tent ben ik niet’
Dat het kabinet vanaf 21 april de terrassen en winkels hoopt te kunnen openen, leidt tot een jubelstemming bij veel horecaondernemers. Toch zitten niet alle ondernemers te springen. Danny Snaaijer houdt zijn zaak bijvoorbeeld potdicht. -
PREMIUM
Zelfs Ernst Kuipers vindt openen terrassen 'verstandig beleid'
De druk op het kabinet neemt toe om de terrassen te openen, nu ook tal van burgemeesters daar openlijk voor pleiten. Horeca-ondernemers hebben al sinds februari een plan klaar liggen om hun zaken weer veilig open te gooien. ,,Wij roepen al maanden dat we onderdeel willen zijn van de oplossing. Dat blijkt nu ook in het eigenbelang van burgemeesters’’, zegt voorzitter Robèr Willemsen van Koninklijke Horeca Nederland (KHN). ,,We zien allemaal dat zij de handhaving niet meer onder controle hebben.’’ -
PREMIUMKoken & eten
Jij wilt afvallen, maar je partner eet de hele tijd chips? Diëtiste geeft haar negen beste tips
Hoe moeilijk is gezond proberen te eten, als je partner niet meedoet? Voor veel mensen herkenbaar. De ene probeert gezond te eten, terwijl de ander ongezonde kost verorbert. Of de ene houdt van vlees en de ander wil plantaardig. Het kan frustraties opleveren, weet diëtiste Sanne Mouha. -
PREMIUMZeeuws eten
Denny van Bries in Renesse is verzot op tataki: ‘Gasten likken het bord nog net niet af’
Nu restaurants nog een poos de deuren gesloten moeten houden, blijft de PZC chef-koks een podium geven. Wel vullen we de rubriek Zeeland Eet in 2021 anders in. We vragen chefs hun signatuurgerecht te bereiden. Vandaag: Denny van der Reijnst van brasserie Bries in Renesse maakt tataki van tonijn. -
PREMIUMVoor jou getest
Dit zijn de lekkerste flesjes sojasaus uit de supermarkt
Van soep tot sushi: met een scheut sojasaus maak je alles lekker. Het Voedingscentrum waarschuwde vorige week dat je er niet te scheutig mee moet zijn. Fermentatie-expert Christian Weij proeft tien flesjes en komt tot dezelfde conclusie.
-
PREMIUMVraag het ons
Dit is waarom erwtensoep zo gezond is
Ons panel van deskundigen beantwoordt al je persoonlijke vragen. Over lijf en leden, hart en ziel. Ook een vraag? Mail naar zo@dpgmedia.nl. Vandaag beantwoord voedingsdeskundige Monica Mars de vraag hoe het zit met de voedingswaarde van snert. -
PREMIUM
Ieder voor zich? Nou, nee... Jumbo-eigenaar schiet horecaondernemers te hulp met unieke actie
Veel ondernemers hebben een moeilijke tijd door de coronamaatregelen, terwijl supermarkten juist topomzetten draaien. Arnaud van de Graaf van de Jumbo in Soest laat zijn collega-ondernemers niet stikken. -
Wat Eten We Vandaag: Mangokip met kokosrijst
Mango en kokos is een combinatie die niet alleen goed werkt in zoete gerechten, het is ook absoluut het proberen waard als avondmaaltijd! In dit gerecht serveren we heerlijke mangokip met kokosrijst.