PREMIUM
Zakjes knijpfruit getest: ‘Vier soorten fruit is wel veel voor een baby’
Voor jou getestKnijpfruit: kinderen zijn er dol op. Het is lekker zacht en je mag ongegeneerd slurpen. Maar of dat nu wel zo’n goed idee is... Ons panel testte acht zakjes voor baby’s vanaf zes maanden.
Delen per e-mail
‘Schudden, knijpen + mij opslurpen!’ staat er in kleine letters op de achterkant van een van de knijpzakjes. Je draait het dopje er af, je geeft het zakje aan je kind en het is leeg voor je het weet. Michelle: ,,Zo krijgen kleine kinderen ongemerkt veel suikers en calorieën binnen. Knijpfruit is in de regel zo dun dat je er niet op hoeft te kauwen, het is al op voor je een verzadigd gevoel hebt.’’
Gratis onbeperkt toegang tot Showbytes? Dat kan!
Log in of maak een account aan en mis niks meer van de sterren.Lees Meer
-
Koken&Eten Moeders minder streng voor tweede kind (en dat geeft risico op overgewicht)
Bijna etenstijd en je kinderen zeuren om een snack. Geef jij ze dan hetzelfde of krijgt de jongste een gezonder snackje dat beter bij zijn leeftijd past? Veel Nederlandse moeders kiezen er vaak toch voor hun kinderen hetzelfde tussendoortje te geven. -
PREMIUM
Pizza of patat? Andrea (25) wil eens wat anders en zet een keten van Indonesische dorpstoko's op
De 25-jarige Andrea de Fonkert uit Numansdorp was een beetje klaar met de friet, Chinees en pizza die in menig dorp al járen worden aangeboden. In april 2019 opende ze in haar geboortedorp een eigen Indonesische afhaalzaak genaamd Le Toko. Inmiddels zijn er drie Le Toko's - de vierde opent binnenkort - en een pop-upvariant. ,,Met Picnic en KLM zou ik graag een samenwerking aangaan.’’ -
PREMIUM
Met deze gerechten leert je kleine nu al groenten eten
Lang is er melk, maar dan gaat je baby ook andere dingen eten. Wat dan, in welke vorm, en vanaf wanneer? Kinderdiëtist Stefan Kleintjes en voedingswetenschapper Victoire de Wild geven antwoorden. -
Koken & eten Deze makkelijke tosti scoort miljarden views op TikTok
Op TikTok is een truc om makkelijk met een tortilla een tosti te maken een grote trend. De video’s scoren bij elkaar miljarden views. -
PREMIUM
halen en brengen Italiaanse hotspot aan Scheveningse haven: eerbetoon aan het vissersdorp met de beroemde kaviaren
Met alles was rekening gehouden. Niet met die vervelende gast corona. Dus blijft het nieuwe restaurant La Liguria nog dicht maar kunnen we al wel naar de mercato in de lucht van zilte zee bij Scheveningen. Dat deden we dus, voor onze rubriek Halen en Brengen.
-
Wat Eten We Vandaag: Visburger met zoetzure ingelegde groenten en yoghurtsaus
Deze heerlijke visburgers kun je heel makkelijk zelf maken. In dit recept gebruiken wij kabeljauw, maar je kunt zelf kiezen welke vis je gebruikt. De visburger wordt geserveerd op een knapperig broodje in combinatie met frisse yoghurtsaus en ingelegde groenten; een heerlijk gerecht. -
Wat Eten We Vandaag: Pompoen-plaattaart met chipolataworstjes
Een plaattaart is supersnel klaar en je kan er van alles op doen wat je lekker vindt. Een handig gerecht om je restjes in te verwerken! Wij kiezen deze keer voor pompoen en chipolataworstjes. Dit recept is niet alleen lekker als avondmaaltijd, maar ook heerlijk als borrelhapje. -
Wat Eten We Vandaag: Couscous met gerookte kip en avocadosaus
Wij zijn dol op couscous, omdat je er eindeloos mee kan variëren. Bovendien zet je het binnen een handomdraai op tafel. Deze keer met gerookte kip en een romige avocadosaus.