-
Chef en eigenaar Erik Bochove van 't Vlasbloemeken in Koewacht.
© Boaz Timmermans
-
Gastvrouw en sommelier Yori Gresel van De Vijverhoeve in Sint Anna ter Muiden dient het voorgerecht op.
© Peter Nicolai
-
't Vlasbloemeken: een ragfijne carpaccio van langoustine, met flinterdunne courgette, mango, asperge en crème van dragon.
© Boaz Timmermans
-
Gastvrouw Quinty van restaurants Spetters in Breskens geeft uitleg bij het gerecht.
© Peter Nicolai
-
Restaurant De Korenbeurs in Geersdijk: Gastvrouw Anniek schenkt wijn.
© Mechteld Jansen
-
Gastvrouw Saskia Melis van Chill in Zoutelande serveert scholfilet.
© Dirk Jan Gjeltema
-
1
van
6
-
2
van
6
-
3
van
6
-
4
van
6
-
5
van
6
-
6
van
6
yipee! an advertisement