Volledig scherm
PREMIUM
Chef en eigenaar Erik Bochove van 't Vlasbloemeken in Koewacht. © Boaz Timmermans

Welk Zeeuws restaurant is het beste van 2018?

UIT ETEN | Vijf restaurants maken kans op de PZC Award Beste Restaurant van 2018. De PZC-recensenten Elian van 't Westeinde, Bob Maes en Frank Balkenende bezochten dit jaar in totaal 50 Zeeuwse restaurants. Er waren meer verrassingen dan tegenvallers.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Bijna niemand kent ze, maar deze tweelingzussen verkopen miljoenen flessen frisdrank

    Bijna niemand kent ze, maar deze tweeling­zus­sen verkopen miljoenen flessen frisdrank

    De Nederlandse tweelingzussen Raissa en Joyce de Haas (28) maken vanuit Londen furore met hun luxe en suikervrije frisdrankjes. De twee - geboren in Helmond, getogen in Antwerpen - richtten vijf jaar geleden Double Dutch Drinks op en verkochten al meer dan 10 miljoen flessen. Het Amerikaanse zakenblad Forbes heeft de jonge ondernemers in de prestigieuze 30 under 30 Europe-lijst gezet. ,,Wij waren nooit zo van het bier.’’