Wat Eten We Vandaag: Zalm met aardappel, venkel en aïoli

Vanavond eten we ‘gewoon’ zalm met aardappel, venkel en aïoli. Niks geks, maar o-zo lekker. Soms is dat precies wat je nodig hebt na een zware werkweek. 

Ingrediënten
- 800 g aardappels
- zout en peper
- ½ bos bospeen
- ½ tl anijszaad
- 3-4 tenen knoflook
- 2 eidooiers
- 1-2 citroenen
- zonnebloemolie
- 2 venkelknollen
- 1 el witte balsamicoazijn
- olijfolie
- 4 zalmfilets met huid

Benodigdheden
Mes, pan voor aardappels, pan voor wortels, koekenpan, vijzel, evt. rasp, garde, dunschiller, evt. mandoline of kaasschaaf

Benieuwd hoe je het gerecht maakt? Bekijk het recept op www.24Kitchen.nl

Eet smakelijk!

Of heb je zin in iets anders? In onderstaande filmpjes vind je nog veel meer leuke recepten om eens uit te proberen.

Volledig scherm
Zalm met aardappel en aiolie © 24Kitchen
  1. HAK voert als eerste voedselfabrikant Nutri-Score in: ‘waar wachten we nog op?’

    HAK voert als eerste voedselfa­bri­kant Nu­tri-Sco­re in: ‘waar wachten we nog op?’

    Als eerste in Nederland voert groentefabrikant HAK het voedselkeuzelogo Nutri-Score in. Of het nu een pot appelmoes, doperwtjes, kersen of rode kool is, de etiketten van de HAK-producten worden vanaf 1 september voorzien van het nieuwe logo dat aan de hand van kleuren en lettercodes aangeeft hoe gezond drinken of eten is. Timo Hoogeboom, algemeen directeur van HAK, legt uit waarom zijn bedrijf het voortouw neemt.