Wat Eten We Vandaag: Volkoren blueberry crumble cake
Zin in een voedzaam tussendoortje dat goed vult én ook nog eens lekker is? Ga dan aan de slag met deze overheerlijke volkoren blueberry crumble cake. De cake voorbereiden kost slechts 15 minuutjes en je kunt de plakjes eenvoudig invriezen zodat je altijd een lekker tussendoortje klaar hebt liggen.
Dit recept is verzorgd door Eatertainment.
Bereidingstijd: 75 minuten
Aantal porties: 1 cake, 12 plakken
Categorie: bakken
Ingrediënten cake:
- 200 gr diepvries blauwe bessen, ontdooid
- 200 gr ongezouten roomboter (op kamertemperatuur)
- 150 gr agavesiroop
- 4 eieren
- 260 gr volkorenmeel
- 2 tl bakpoeder
- 80 gr ongezouten roomboter (uit de koelkast)
Benieuwd hoe je het recept maakt? Bekijk het recept hier.
Eet smakelijk!
Zin in iets anders? Food & lifestyleplatform Eatertainment combineert online kookinspiratie en live winkelbeleving. Op zoek naar verrassende en inspirerende recepten? Van snelle snack tot uitgebreid diner, bekijk voor de lekkerste maaltijdoplossingen www.eatertainment.nl.
Gratis onbeperkt toegang tot Showbytes? Dat kan!
Log in of maak een account aan en mis niks meer van de sterren.Lees Meer
-
Wat Eten We Vandaag: Lasagne met geitenkaas en spinazie
-
PREMIUM
Huilen: teken van zwakte of genetisch bepaald? ‘Traankanaal zit lager bij mannen’
Huilen, janken, wenen, snikken en snotteren. Niks fijner dan ongecontroleerd de tranen laten stromen. Maar wat is nu de precieze functie van al die tranen? En waarom huilt de ene persoon al bij een tv-commercial en kan de ander geen traan laten op een begrafenis? Hoogleraar Ad Vingerhoets: ,,Het hormoon testosteron maakt het moeilijker om te huilen.’’ -
Inbraken gebeuren in allerlei soorten woningen en buurten: zo laat je je huis veilig achter
Vakantie voor de boeg? Haal voor vertrek de stekkers uit de stopcontacten, draai kranen dicht en zorg vooral dat je huis er bewoond uitziet. Dat adviseert Ilona Snaterse-Leidelmeijer, politievrijwilliger gespecialiseerd op het gebied van preventie. -
Wat Eten We Vandaag: Appelcake met gember en yoghurt
Deze appelcake heeft een bijzondere twist door de toevoeging van gember, yoghurt en citroen. De luchtige, smeuïge cake heeft een unieke smaak die absoluut de moeite waard is om een keertje te proberen. -
PREMIUM
‘Zonder sla is een maaltijd niet compleet’: probeer deze drie maaltijdsalades eens!
Niemand weet meer precies wanneer, maar ineens was hij daar: de maaltijdsalade. En qua dressings maken chef-koks zich er niet meer met een jantje-van-leiden van af.
-
Wat Eten We Vandaag: Pulled pork uit de slowcooker
-
-
-
PREMIUMEnergierekening
Frank: ‘De elektrische auto verbruikt per maand net zoveel als ons huis in de wintermaanden’
Frank Deleij (44) uit Alphen aan den Rijn investeerde flink en ging van het gas af: ,,Het geeft soms bijna een soort schuldgevoel.’’ Hoeveel geld besteed jij aan energie in huis? Hoe probeer je de kosten omlaag te brengen? Deze vragen stellen we elke week aan een Nederlander. -
Wat Eten We Vandaag: Tomaten uit de oven met tonijn en feta
Gevulde tomaten zijn een leuke variatie op de gevulde courgette of aubergine. De vleestomaten die we gebruiken hebben een volle smaak en zijn ideaal qua formaat om te vullen met je favoriete ingrediënten.