Wat Eten We Vandaag: Vistaco’s met salsa picada

Vandaag gaan we op de Mexicaanse tour, met deze zelfgemaakte taco’s met vis. Doe daar een lekker salsa picada bij en je hebt een heerlijk gerecht voor deze vrijdagavond!

Ingrediënten (voor 4 personen):
Tortilla’s (soft taco’s)
- 150 g maseca harina

Gefrituurde vis
- 500 g kabeljauwstaarten
- 200 g bloem + 4 el voor bloemen
- 200 ml Mexicaans pils
- 1 ei
- Zout
- 1 tl gemalen chipotle (of combi van gerookt paprikapoeder en chilipoeder)
- 1 tl knoflookpoeder

Salsa picada
- 2 à 3 tomaten
- 1 rode ui
- 2 à 4 rode chilipepers
- 6 takken koriander
- 3 takjes munt
- 1 limoen
- Zout

Benodigdheden:
- Tortillapers, zware koekenpan, keukenpapier, frituurpan met olie

Benieuwd hoe je het gerecht maakt? Bekijk het recept op www.24Kitchen.nl

Eet smakelijk!

Of heb je zin in iets anders? In de onderstaande filmpjes vind je nog veel meer leuke recepten om eens uit te proberen.

Volledig scherm
© 24Kitchen