Eatertainment
Volledig scherm
© Eatertainment

Wat Eten We Vandaag: Vispapillot met mozzarella, tomaat en spinazie

Een gerecht waar je weinig werk aan hebt, dat is deze vispapillot. ‘En papillotte’ is een klassieke ovenbereiding, waarin je ingrediënten in een ‘pakketje’ in de oven gaart. Smaken en geuren komen hierdoor samen én het is bovendien ontzettend simpel.

  1. Dit zet Nederland het liefst op tafel met kerst (en het is dit jaar minder vaak het gourmetstel)
    Koken & Eten

    Dit zet Nederland het liefst op tafel met kerst (en het is dit jaar minder vaak het gourmet­stel)

    Ondanks of juist dankzij de aanhoudende coronacrisis is Nederland nu al volop bezig met kerst, blijkt uit het zoekgedrag van mensen op de site en app van Albert Heijn. De fans van de feest-Allerhande kunnen hun lol op, want na de ingetogen feestdagen van vorig jaar pakken we dit jaar feestelijker uit, verwacht foodtrendwatcher Joyce Bierman, binnen Albert Heijn verantwoordelijk voor het magazine.