Venkel-zalmpakketjes met druivensalade
Volledig scherm
Venkel-zalmpakketjes met druivensalade © Eatertainment

Wat Eten We Vandaag: Venkel-zalmpakketjes met druivensalade

Venkel behoort tot de familie van de pastinaak, wortel en peterselie. Hij heeft een behoorlijk kenmerkende anijsachtige smaak die fantastisch tot zijn recht komt bij vis. Wij combineren ‘m dan ook met zalm in een gemakkelijk ovengerecht dat zo op tafel staat.

  1. Complimenten voor een ouderwetse gehaktbal
    PREMIUM
    Column Margot Verhaagen

    Complimen­ten voor een ouderwetse gehaktbal

    Op een coronaproof feestje van een vriendin die een kroonjaar vierde, liep ook een ‘Complimentenmeisje’ rond. Die schreef voor alle aanwezigen een kaart met daarop een compliment. Voordat ze ging schrijven, hield ze het onderwerp van het compliment goed in de gaten en, heel knap, het kaartje wat ze schreef was telkens precies van toepassing op diegene waarvoor ze het compliment had geschreven. Zonder dat ze één van ons ooit eerder had ontmoet of gezien.