Volledig scherm
© Eatertainment

Wat Eten We Vandaag: Tosti met pesto en gegrilde groente

Je kunt alle kanten op met tostibeleg. Wij kiezen dit keer voor een vegetarische variant, rijkelijk belegd met uiteraard kaas en daar voegen we groene pesto, rucola en gegrilde groente aan toe.

  1. Een sprong in de ijskoude zee geeft echt een kick

    Een sprong in de ijskoude zee geeft echt een kick

    Sinds een paar maanden baad ik met een vriendin iedere week in zee. En opeens zie ik in bladen, op social media en op tv hoe gezond het is om juist ‘s winters in koud water te zwemmen. Overigens is het niet echt zwemmen, meer dippen. Soms doet het bijna pijn, vooral aan mijn voeten dus kocht ik zwemschoentjes. Het idee dat ik dit, als koukleum, in de winter ben gaan doen – wat tevens betekent dat ik in mijn bh en slipje op een vaak winderig strand mezelf sta om te kleden - en ik vrijwillig het koude water in ga, is wellicht niet goed voor te stellen.
  1. Wat Eten We Vandaag: Dulce de leche-ijs met karamel

    Wat Eten We Vandaag: Dulce de leche-ijs met karamel

    14 juni
  2. Wat Eten We Vandaag: Steak met pepersaus uit de wok

    Wat Eten We Vandaag: Steak met pepersaus uit de wok

    13 juni