Volledig scherm
Thaise rundvleessalade met mihoen © van de saladebar

Wat Eten We Vandaag: Thaise rundvleessalade met mihoen

De Thaise rundvleessalade is aangepast aan de smaakpapillen van de Thai. Houd je niet zo van pittig? Gebruik dan één of geen rode peper in het gerecht. 

Hoofdgerecht
Aantal personen: 4
Bereidingstijd: 60 minuten

Ingrediënten:
- 1 bosje koriander
- 3 cm gemberwortel
- 2 tenen knoflook
- 2 rode pepers
- 2 citroenen
- 2 el vissaus
- 50 g rietsuiker
- 600 g biefstuk
- 1 kleine rode ui
- 1 grote groene paprika
- 250 g mihoen
- 1 handvol ongezouten pinda’s
- 1 bosje Thaise basilicum (optioneel)
- 4 el zonnebloemolie

Benodigdheden
rasp, keukenmachine met kleine kom en anti-aanbakpan wok

Benieuwd hoe je het gerecht maakt? Bekijk het recept op www.24Kitchen.nl

Eet smakelijk!

Of heb je zin in iets anders? In onderstaande filmpjes vind je nog veel meer leuke recepten om eens uit te proberen.