Taco’s met garnalen en granaatappelsalsa
Volledig scherm
Taco’s met garnalen en granaatappelsalsa © Eatertainment

Wat Eten We Vandaag: Taco’s met garnalen en granaatappelsalsa

Taco’s op Mexicaanse wijze kennen we vast allemaal wel. Wij geven daarom graag een andere draai aan de bekende tacoschelpen. Onze  taco’s zijn gevuld met een salsa van granaatappel, avocadocrème en geroerbakte garnalen - en dat binnen 20 minuten op tafel.

  1. De platte Zeeuwse oester is hip, en dit jaar toch nog lekkerder dan verwacht
    Zeeland eet

    De platte Zeeuwse oester is hip, en dit jaar toch nog lekkerder dan verwacht

    Jean Dhooghe uit Yerseke is in de oesterwereld geen onbekende. Hoe kan het ook anders wanneer je uit een familie komt die al meer dan 100 jaar actief is in de kweek van schaal- en schelpdieren. De familie Dhooghe heeft eigen kweekgronden in de Oosterschelde, het Grevelingenmeer en in de de Waddenzee, daarnaast hebben ze met de Oesterij een wel heel bijzondere plek aan de Havendijk van Yerseke, waar je niet alleen kunt eten maar je tevens als het ware op de historische oesterputten zit.