Wat Eten We Vandaag: Sushi-sandwich

Ben jij ook altijd zo aan het stoeien om een lekkere lunch mee te nemen naar werk? Kijk dan snel deze video waarin we een - je hoort het goed - sushi-sandwich maken. Oh, en hadden we al gezegd dat er vandaag een surprisechef aanwezig is? Kijken dus.

Hoofdgerecht/lunch: vis
Aantal personen: 4
Bereidingstijd: 30-40 minuten

Ingrediënten
Sushi-sandwich
- 400 g sushirijst
- zout
- 6 snoepkomkommers of Libanese komkommers
- 3 chioggia bieten of rode bieten
- 250 g gepelde rauwe gamba’s (bv Argentijnse)
- 400-500 g albacore, skipjack of yellowfin tonijn* (1 stuk of steaks)
- Japanse mayonaise
- wasabi
- Japanse sojasaus
- 100 ml sushiazijn
- norivellen
- gemberpickles
- furikake of sesamzaad

Benodigdheden
Evt. rijstkoker, slagersfolie

Benieuwd hoe je het gerecht maakt? Bekijk het recept op www.24Kitchen.nl

Eet smakelijk!

Of heb je zin in iets anders? In onderstaande filmpjes vind je nog veel meer leuke recepten om eens uit te proberen.

Volledig scherm
Sushi-sandwich © 24Kitchen