Wat Eten We Vandaag: Steak met pepersaus uit de wok
Een klassieker: biefstuk met zwarte pepersaus. En de saus, die maak je natuurlijk zelf. Boordevol groenten en op tafel. Heerlijk om jezelf mee te verwennen.
Delen per e-mail
Bereidingstijd: 20 minuten
Aantal personen: 2
Ingrediënten
- zwarte pepersaus
- 6 eetlepels sojasaus
- 2 eetlepels rijstazijn
- 1 eetlepel bruine suiker
- 240 milliliter runderbouillon
- 1 eetlepel gemalen verse zwarte peper
- 1 eetlepel maïszetmeel
Pepersteak
- 200 gram sugarsnaps
- 1/2 stronk broccoli
- 300 gram kogelbiefstuk, in reepjes
- 250 gram voorgekookte krieltjes
- 1 paksoi
- 2 rode uien
- 1 rode paprika
Benodigdheden
wok
Gratis onbeperkt toegang tot Showbytes? Dat kan!
Log in of maak een account aan en mis niks meer van de sterren.Lees Meer
-
Wat Eten We Vandaag: Romige pasta met kipfilet in parmaham
De combinatie van pasta en kip is altijd goed! In dit recept is de pasta heerlijk romig door de toevoeging van roomkaas. De kip heeft een lekkere twist doordat deze is gewikkeld in parmaham. Deze heerlijke pasta staat binnen no-time op tafel. -
PREMIUM
Dit sterrenrestaurant gooit na corona de deuren in het weekend dicht
Ze speelden al langer met de gedachte maar de tweede lockdown heeft Tabitha en Rik Jansma van Basiliek in Harderwijk het laatste zetje gegeven. Na coronatijd gooien ze de deuren van hun sterrenrestaurant in het weekend dicht. De Jansma’s hebben het afgelopen jaar een rijker sociaal leven ontdekt en willen dat niet meer kwijt. -
Wat Eten We Vandaag: Wokschotel met kabeljauw
Deze wok bestaat uit een combinatie van lekkere groenten en knapperige kabeljauw, die een tikkeltje pittig is. Weer een simpele doordeweekse maaltijd van noedels die snel te bereiden is. -
Wetenschappelijk bewezen
Bananen snel rot? Met deze tips houd je je fruit langer goed
In de videoserie (W)etenschappelijk Bewezen beantwoorden hoogleraren brandende vragen over ons eten. In deze aflevering legt onderzoeker Esther Hogeveen uit hoe je meer grip op je fruitschaal krijgt. -
PREMIUM
De hete sauzen van broers Freek en Stan zijn ‘hot’ in heel Europa: ‘We krijgen zelfs dankbetuigingen’
Een misverstand wil Freek Raijmakers (31) graag uit de wereld helpen. Bij hete saus draait het niét alleen om hitte. ,,Smaak is uiteindelijk belangrijker dan pittigheid.” Raijmakers kan het weten: Samen met broer Stan bedient hij vanuit Asten liefhebbers van hete saus in heel Europa op hun wenken. Webshop Heatsupply begon als een gok van twee broers, maar is serious business.
-
Wat Eten We Vandaag: Romig dessert met Ferrero Rocher
Het dessert bestaat uit een aantal simpele laagjes: zachte cacaokoekjes, romige chocolade, luchtige slagroom en een ganache van hazelnoten. Dat wil je proberen. -
Wat Eten We Vandaag: Risotto met pompoen en pangasiusfilet
Met risotto zijn veel variaties mogelijk, denk maar aan een vegetarische risotto of juist met vlees of vis. In dit recept gaan wij voor een heerlijke risotto met muskaatpompoen en pangasiusfilet. -
8
De horeca is het zat en sleept de Staat voor de rechter
Nu de horeca waarschijnlijk langer de deuren gesloten moet houden, pikt Koninklijke Horeca Nederland het niet meer. De brancheorganisatie stapt naar de rechter om een snelle heropening en een beter steunpakket af te dwingen.