Wat Eten We Vandaag: Steak met pepersaus uit de wok
Een klassieker: biefstuk met zwarte pepersaus. En de saus, die maak je natuurlijk zelf. Boordevol groenten en op tafel. Heerlijk om jezelf mee te verwennen.
Bereidingstijd: 20 minuten
Aantal personen: 2
Ingrediënten
- zwarte pepersaus
- 6 eetlepels sojasaus
- 2 eetlepels rijstazijn
- 1 eetlepel bruine suiker
- 240 milliliter runderbouillon
- 1 eetlepel gemalen verse zwarte peper
- 1 eetlepel maïszetmeel
Pepersteak
- 200 gram sugarsnaps
- 1/2 stronk broccoli
- 300 gram kogelbiefstuk, in reepjes
- 250 gram voorgekookte krieltjes
- 1 paksoi
- 2 rode uien
- 1 rode paprika
Benodigdheden
wok
Gratis onbeperkt toegang tot Showbytes? Dat kan!
Log in of maak een account aan en mis niks meer van de sterren.Lees Meer
-
Wat Eten We Vandaag: Romig dessert met Ferrero Rocher
Het dessert bestaat uit een aantal simpele laagjes: zachte cacaokoekjes, romige chocolade, luchtige slagroom en een ganache van hazelnoten. Dat wil je proberen. -
Wat Eten We Vandaag: Wokschotel met kabeljauw
Deze wok bestaat uit een combinatie van lekkere groenten en knapperige kabeljauw, die een tikkeltje pittig is. Weer een simpele doordeweekse maaltijd van noedels die snel te bereiden is. -
Deze auto's gaan het vaakst meer dan 300.000 kilometer mee
Automobilisten die een hekel hebben aan inruilen doen er goed aan om een auto te kopen die in één van de lijstjes hieronder staat. Het zijn nagenoeg onverwoestbare modellen met motoren die een eeuwig leven lijken te hebben. -
Wat we kunnen leren van praten over onze stoelgang: ‘We hebben allemaal weleens diarree’
Mensen vinden het vaak ongemakkelijk om over diarree te praten of om ermee naar de huisarts te gaan. Vaak is deze dunne ontlasting vrij onschuldig, maar wanneer is het slim om naar de dokter te gaan? En wat doe je als een kind diarree heeft? -
met video
Onverwachte winnaar van Heel Holland bakt: ‘Een droom die uitkomt. De zevende hemel’
Bij de finale van Heel Holland bakt kwam niet de meest constante kandidaat als winnaar uit de bus. De overwinning was voor een deelnemer die indruk maakte door alleen al de hele tijd te genieten van het bakavontuur, zo zagen zondag ruim 3,1 miljoen kijkers. ,,Ik had het nooit verwacht.’’
-
Koken & Eten
Minder je met brood en pasta, dan passen deze vijf recepten goed bij jouw eetwijze
Afgelopen maand zochten we weer meer naar diëten. Ook koolhydraatarme recepten staan in de belangstelling. Eet jij ook minder koolhydraten, probeer dan zeker deze recepten van Eatertainment. De meeste zijn makkelijk en snel klaar te maken. -
-
-
PREMIUMKoken & Eten
Vegaburgers doen de gezondheid meer kwaad dan goed: welke vleesvervangers zijn wél een goede keuze?
Uit een analyse van meer dan 500 verschillende vegetarische burgers, worsten, balletjes en schnitzels uit de supermarkt blijkt dat vleesvervangers vaak te veel vet en te weinig eiwitten bevatten. Volgens TestAankoop in België zijn de meeste veggieburgers enorm bewerkt en doen ze de gezondheid van de consument meer kwaad dan goed. Hoe kies je dan de juiste vleesvervanger? En bestaan er voedzame alternatieven? -
Koken & Eten
Vlees van ruim duizend edelherten in de Oostvaardersplassen binnenkort weer te koop
Staatsbosbeheer moet deze winter 1600 edelherten afschieten in de Oostvaardersplassen in Flevoland. In het natuurgebied is ruimte voor maximaal vijfhonderd herten. Een klein deel van deze herten blijft achter in het gebied als voer voor andere dieren en micro-organismen. De andere herten komen beschikbaar voor consumptie.