Wat Eten We Vandaag: Shakshuka
Shakshuka is een heerlijk eenpansgerecht waarin je eieren pocheert in een mix van tomaten en kruiden. Wij voegen Cheesepop toe aan dit gerecht: knapperige kaasbolletjes van 100 procent kaas die zorgen voor een lekkere bite. Houd je nog wat Cheesepop® over? Ze smaken ook heerlijk bij de borrel, als topping op een salade of als croutons in je soep.
Dit recept is verzorgd door Eatertainment.
Bereidingstijd: 30 minuten
Aantal porties: 3
Categorie: vegetarisch
Ingrediënten:
- 1 bakje Cheesepop® Gouda 65g
- 1 grote ui
- 2 el olijfolie
- 2 teentjes knoflook
- 1 rode paprika
- 70 gr tomatenpuree
- 400 gr kerstomaten in blik
- ½ tl komijn
- 1 tl gerookt paprikapoeder
- ½ tl chilivlokken
- 3 eieren
- 1 avocado
- 3 takjes koriander
- Peper en zout
- ½ vers stokbrood
Benieuwd hoe je het recept maakt? Bekijk het recept hier.
Eet smakelijk!
Zin in iets anders? Food & lifestyleplatform Eatertainment combineert online kookinspiratie en live winkelbeleving. Op zoek naar verrassende en inspirerende recepten? Van snelle snack tot uitgebreid diner, bekijk voor de lekkerste maaltijdoplossingen www.eatertainment.nl.
Gratis onbeperkt toegang tot Showbytes? Dat kan!
Log in of maak een account aan en mis niks meer van de sterren.Lees Meer
-
PREMIUMEnergierekening
Harmen: ‘Mijn huis had energielabel C, maar dat was misschien een beetje optimistisch’
-
Wat Eten We Vandaag: Churros met chocoladesaus
Churros: de Spaanse lekkernij met kaneelachtige geur. De zoetige snacks zijn enigszins vergelijkbaar met donuts. We bestrooien de churros met kaneelsuiker en traditioneel serveer je ze met chocoladesaus. -
PREMIUM
Ruben opent groot ontbijtrestaurant in Rotterdam: ‘Mensen ontbijten steeds vaker buiten de deur’
Bij zijn toenmalige werkgever kreeg hij geen gehoor toen hij aandrong op een uitgebreide ontbijtkaart. Want daar zou geen markt voor zijn in Rotterdam. Ruben Venema bewees met By Jarmusch het tegendeel. Over twee weken opent hij een nog groter ontbijtrestaurant.Rotterdam -
PREMIUM
Gewone fiets bijna twee keer zo gezond als e-bike: zoveel calorieën verbrand je per uur
Drie op de tien Nederlanders rijden inmiddels op een elektrische fiets. Ook relatief jonge fietsers zijn overstag. Is dat nou goed nieuws? Want trappen met ondersteuning is toch lang niet zo gezond als jezelf verplaatsen op een gewone fiets? De Fietsersbond en een bewegingswetenschapper zetten op een rij wat de verschillen zijn. -
Wat Eten We Vandaag: Paratha met pulled oesterzwam en riata
Een avond Indiaas genieten? Dat doe je met dit recept voor paratha met pulled oesterzwam en riata. Het gerecht bevat veel groenten en de oesterzwammen zijn een goede vervanger van vlees.
-
Wat Eten We Vandaag: Slawraps met hoisinkip en groenten
-
-
-
Wat Eten We Vandaag: Paella met knapperige chorizo
Deze klassieke paella heeft een krokante twist. We serveren ‘m namelijk met zelfgemaakte, knapperige chorizo chips. Deze maak je super eenvoudig in de oven en zorgen voor een extra bite in dit overheerlijke Spaanse rijstgerecht. -
PREMIUM
Subsidie om je huis te verduurzamen? Super lastig. Met deze tips lukt het hopelijk wel
Een op de drie huiseigenaren krijgt het niet voor elkaar subsidie aan te vragen voor het verduurzamen van de eigen woning. Het hele aanvraagproces voor de Investeringssubsidie voor duurzame energie (ISDE) is voor veel huiseigenaren onbegrijpelijk, ontoegankelijk en zeer tijdrovend. Met deze tips wordt het iets eenvoudiger.