Wat Eten We Vandaag: Rucolastamppot met Gruyère kaas
Deze rucola stamppot met een vleugje Gruyère kaas is een heerlijk gerecht voor koudere dagen. Perfect als je eens stamppot anders wil eten dan anders. De zoete peer combineert heel goed bij de Gruyèrekaas en de crunch van de walnoten maakt het helemaal af.
Delen per e-mail
Dit recept is verzorgd door Eatertainment.
Bereidingstijd: 35 minuten
Aantal personen: 4
Ingrediënten:
- 1 kg kruimige aardappelen, geschild en in stukken gesneden
- 2 el melk
- 150 gr Gruyère, geraspt
- 170 gr rucola
- 1 grote peer, geschild en in kleine blokjes gesneden
- Peper en zout
- 75 gr walnoten
- 5 gr krulpeterselie, grof gehakt
Benieuwd hoe je het gerecht maakt? Bekijk het recept hier.
Eet smakelijk!
Zin in iets anders? Food & lifestyleplatform Eatertainment combineert online kookinspiratie en live winkelbeleving. Op zoek naar verrassende en inspirerende recepten? Van snelle snack tot uitgebreid diner, bekijk voor de lekkerste maaltijdoplossingen www.eatertainment.nl.
In onderstaande filmpjes vind je nog veel meer leuke recepten en kookvideo’s:
Gratis onbeperkt toegang tot Showbytes? Dat kan!
Log in of maak een account aan en mis niks meer van de sterren.Lees Meer
-
Dit café vraagt extreem bedrag voor een kop koffie: ‘Krijg ik er een ticket naar Rome bij?’
Een café in het Australische Melbourne heeft een bijzonder kopje koffie op de menukaart staan. Vooral de prijs springt in het oog: 198 Australische dollars, omgerekend zo'n 123 euro. Toch zijn er klanten die het kostbare goedje graag willen proberen. -
Wat Eten We Vandaag: Knapperige aardappelsalade met gerookte zalm
Aardappelen, gerookte zalm, waterkers; allemaal ingrediënten van deze heerlijke lauwwarme salade. Deze maaltijdsalade heeft even wat oventijd nodig, maar dan heb je ook een gerecht op tafel waar het hele gezin van kan genieten. -
Koken & eten
Het regenboogdieet: hoe meer kleur op je bord, hoe beter?
We geloven het niet zomaar: de zin en onzin van ons eten en drinken. Deze week: het regenboogdieet. -
Wat Eten We Vandaag: Naanpizza met broccoli en mozzarella
Naanpizza; heb jij dit al wel eens geprobeerd? Wij maken onze naanpizza vegetarisch met broccoli, mozzarella en olijven, maar je kunt hem natuurlijk beleggen met al jouw lievelingstoppings. -
Wat Eten We Vandaag: Quinoaburger met munt en avocadospread
Ga op de vegetarische tour met onze zelfgemaakte quinoaburger met munt en een frisse avocadospread; een leuke variatie op een ‘gewoon’ broodje hamburger.
-
Wakker Dier krijgt ‘kippenvel’ van besluit AH over scharrelkip
Wakker Dier reageert lyrisch op het besluit van Albert Heijn om over twee jaar uitsluitend nog scharrelkip met een Beter Leven-keurmerk te verkopen. “Fantastisch nieuws” noemt de dierenrechtenorganisatie het. “Daar kregen wij wel even kippenvel van”, luidt het in een reactie op Facebook. -
PREMIUMhalen & brengen
De verwachtingen waren niet hoog gespannen, maar we zaten mis. Pas wel op voor de grill-lucht
Bij het zien van reclame voor kip en spareribs in een drive thru langs de A13, zijn de culinaire verwachtingen niet hoog gespannen. En daarmee zitten we helemaal mis. Wees wel gewaarschuwd voor de heerlijke geur. -
Koken & eten
Zo gevaarlijk zijn koekenpannen voor jou, het milieu en de vogels
De Keuringsdienst van Waarde las een opmerkelijke tekst op de gebruiksaanwijzing van een pan met antiaanbaklaag: als de pan te heet wordt kunnen dampen vrijkomen die gevaarlijk zijn voor vogeltjes. Een antiaanbaklaag is gevaarlijker dan je denkt, ook voor het milieu, ontdekten de makers van het tv-programma.