Wat Eten We Vandaag: Rode bietenstamppot met appel en brie
Een simpel gerecht waar niet veel ingrediënten voor nodig zijn, dat komt af en toe wel goed uit. Ga eens voor deze kleurrijke stamppot van rode bieten met brie en walnoten. De romige stamppot heeft een heerlijk zoete smaak en is even wat anders dan de standaard stamppot.
Dit recept is verzorgd door Eatertainment.
Bereidingstijd: 30 minuten
Aantal porties: 2
Categorie: vegetarisch
Ingrediënten:
- 500 gr kruimige aardappels
- 2 appels
- 100 ml melk
- Peper en zout
- 3 voorgekookte rode bieten
- 200 gr brie
- Handje walnoten
Benieuwd hoe je het recept maakt? Bekijk het recept hier.
Eet smakelijk!
Zin in iets anders? Food & lifestyleplatform Eatertainment combineert online kookinspiratie en live winkelbeleving. Op zoek naar verrassende en inspirerende recepten? Van snelle snack tot uitgebreid diner, bekijk voor de lekkerste maaltijdoplossingen www.eatertainment.nl.
Gratis onbeperkt toegang tot Showbytes? Dat kan!
Log in of maak een account aan en mis niks meer van de sterren.Lees Meer
-
PREMIUMcolumn Margot Verhaagen
Normandië is soms net Zeeland - maar dan zónder bolussen
-
Wat Eten We Vandaag: Sambalboter
Ben jij een samballiefhebber? Dan is deze boter echt iets voor jou. Het voegt iets meer pit toe aan je broodje, tijdens de borrel of gebruik de boter bijvoorbeeld eens op gekookte sperzieboontjes. -
Vraag naar tweedehands dieselauto’s stijgt: dit is de reden
Gebruikte diesels zijn weer meer in trek, zo blijkt uit cijfers die het moederbedrijf van verkoopsites Autotrack en Gaspedaal vrijgeeft. De toenemende populariteit van tweedehands dieselauto’s hangt zeer waarschijnlijk samen met het groeiende prijsverschil tussen de benzine- en dieselprijzen. -
Wat Eten We Vandaag: Indiase curry met zoete aardappel en kikkererwten
Een Indiase curry maken lastig? Zeker niet. Deze variant staat in een goed half uurtje op tafel en je hebt er niet eens zoveel ingrediënten voor nodig. De curry is bovendien overheerlijk én voedzaam. -
PREMIUMMet video
‘Op Tinder staat dat ik aseksueel ben, maar soms beginnen ze alsnog aan me te friemelen’
Ze voelen geen seksuele aantrekkingskracht, doen niet (vaak) aan seks, maar hebben (soms) wel lustgevoelens. Aseksuelen stuiten op veel onbegrip, maar voelen zich wel bevrijd. ,,Alles kan en mag.” Wanneer ben je aseksueel?
-
Wat Eten We Vandaag: Gegrilde paprika en mango salade
-
-
-
PREMIUM
Zo ben je de buxusmot te slim af: ‘Timing van de behandeling is cruciaal’
Buxusliefhebbers, let op, de rupsen van de buxusmot zijn al volop aan de vraat. Rond deze tijd verpoppen ze tot mot, met een nieuwe generatie tot gevolg. Ingrijpen is de boodschap! Hoe roep je de plaag een halt toe en houd je je geliefde planten gezond? Tuinexpert Laurence Machiels weet raad: ,,Een feromoonval lokt de mannetjes en kan voorkomen dat de buxusmotten paren.’’ -
Wat Eten We Vandaag: Witte-chocoladelavacake
Witte chocolade lavacake, moeten we nog meer zeggen of loopt het water je al in de mond? De cake is heerlijk krokant aan de buitenkant met gesmolten chocolade binnenin. Dit dessert heeft maar een paar ingrediënten en maak je ook nog eens zo klaar.