Wat Eten We Vandaag: Risotto nero met zeebaars en gremolata

Een gewone risotto is al enorm lekker, maar deze versie ziet er net iets spannender uit. Het geheime ingrediënt, inktvisinkt, zorgt voor de zwarte kleur, zonder dat het de smaak van de risotto aantast. Verras je familie of gasten vanavond met dit spannende gerecht.

Ingrediënten (voor 4 personen):
Risotto nero
- 1 sjalot
- 1 kleine knoflookteen
- Neutrale olijfolie
- 350 risottorijst
- 175 ml witte wijn
- 1 liter visbouillon
- 3 zakjes inktvisinkt
- 25 g roomboter
- Zout en peper

Gremolata
- 1 citroen
- 0,5 bos bladpeterselie
- 1 kleine knoflookteen
- 4 zeebaarsfilets met huid, geschubt (circa 400 g)
- 75 g bloem

Benodigdheden:
- Rasp

Benieuwd hoe je het gerecht maakt? Bekijk het recept op www.24Kitchen.nl

Eet smakelijk!

Of heb je zin in iets anders? In de onderstaande filmpjes vind je nog veel meer leuke recepten om eens uit te proberen.

Volledig scherm
© 24Kitchen