Wat Eten We Vandaag: Regenboog-saladebowl

Een regenboog-saladebowl met zelfgemaakt tahinsaus. Wat kunnen we verwachten? Heel veel groenten, heel veel kleur en heel veel vitaminen. O ja, en de bowl is behoorlijk fotogeniek.

Hoofdgerecht: groenten
Aantal personen: 4
Bereidingstijd: 30 minuten

Ingrediënten
300 g rode quinoa
- 300 g wortels
- olijfolie
- 2 tl ras el hanout
- 200 g aspergetips
- 1 citroen
- 250 g cherrytomaatjes aan de tak
- zout en peper
- 300 g feta
- 1 bosje munt
- 1 el nigellazaad
- 200 g gekookte sojabonen

Tahinsaus
75 ml tahin
- 1 citroen
- 75 ml koud water
- zout

Benodigdheden
Dunschiller, bakpapier

Benieuwd hoe je het gerecht maakt? Bekijk het recept op www.24Kitchen.nl

Eet smakelijk!

Of heb je zin in iets anders? In onderstaande filmpjes vind je nog veel meer leuke recepten om eens uit te proberen.

Volledig scherm
Regenboog-saladebowl © 24Kitchen