Preistamppotje met kabeljauw en spekjes
Volledig scherm
Preistamppotje met kabeljauw en spekjes © www.brendakookt.nl

Wat Eten We Vandaag: Preistamppotje met kabeljauw en spekjes

Nog een paar dagen en de lente breekt weer aan. Om het voorjaar te vieren zetten we een bijpassende stamppot op tafel met prei en witvis. Lekker zout, ziltig en hartig en de salie zorgt voor een verrassende twist.

Hoofdgerecht
Aantal personen: 4
Bereidingstijd: 30 minuten

Ingrediënten
900 gram aardappelen, geschild en grof gesneden
- 2 preien, in ringen
- 200 gram spekreepjes
- 4 verse kabeljauwfilets
- sap van ½ citroen
- 10 blaadjes salie (of theelepel gedroogde salie)
- 2 theelepels mosterd
- olijfolie om in te bakken
- zout en peper

Benieuwd hoe je het gerecht maakt? Bekijk het recept op www.brendakookt.nl

Eet smakelijk!

Preistamppotje met kabeljauw en spekjes
Volledig scherm
Preistamppotje met kabeljauw en spekjes © www.brendakookt.nl

Of heb je zin in iets anders?

Bezoek www.brendakookt.nl voor meer recepten. Zij brengt makkelijke maaltijden zonder poespas die je ook na een werkdag op tafel zet. ,,Al zijn we ook niet vies van een lekkere taart of fout toetje.”