Wat Eten We Vandaag: Pompoen-aardappelschotel met kip uit de airfryer
Deze pompoen-aardappelschotel met kip is makkelijk te maken en past ontzettend goed bij de tijd van het jaar. De combinatie van pompoen en aardappel geeft de schotel veel body en het ook erg lekker. Extra handig: alle ingrediënten bereid je simpel in de airfryer.
Dit recept is verzorgd door Eatertainment.
Bereidingstijd: 20 minuten + 15 minuten wachttijd
Aantal porties: 2
Categorie: vlees
Ingrediënten:
- 4 kipdrumsticks
- 4 el olijfolie
- 1 el honing
- 1 el ketjap
- Peper en zout
- 400 gr aardappelpartjes
- 200 gr pompoenblokjes
- 1 takje rozemarijn
Benieuwd hoe je het recept maakt? Bekijk het Eatertainment recept.
Zin in iets anders? Eatertainment biedt food lifestyle inspiratie, online én live in de winkel. Op zoek naar verrassende recepten afgestemd op jouw wensen? Van snelle snack tot uitgebreid diner maar ook leuke DIY’s en handige tips, bekijk de Eatertainment recepten en inspiratie.
Gratis onbeperkt toegang tot Showbytes? Dat kan!
Log in of maak een account aan en mis niks meer van de sterren.Lees Meer
-
PREMIUMvoor jou geproefd
Groentechips: is het een goed alternatief voor een gewoon chippie?
Groentechips lijken gezond. Er zit immers groente in, toch? Maar is dat wel echt zo? En voor welke fiets je nét dat blokje om? We trekken vijf zakken open en laten ons deskundige, driekoppig panel testen op kraak en smaak. -
Wat Eten We Vandaag: Gingerbread cookies
Gingerbread cookies. Heb jij ze wel eens zelf gemaakt? Deze leuke mannetjes zijn onwijs lekker om te eten tijdens de kerstdagen. Wil je ze in de kerstboom hangen? Prik er dan een gaatje in voor ze de oven in gaan en hang ze op aan een lint. -
PREMIUMUit Eten
Bij Nolet’s Vistro proef je de zee op je bord
Vlamingen gaan graag ‘op restaurant’ in Yerseke, dat slechts op een half uurtje van Antwerpen ligt. Ze eten het liefst vis, schelp- en schaaldieren zonder fratsen. Dat is precies waarvoor je bij Nolet’s Vistro moet zijn. -
Podcast
Nanette en Marlies verloren ongeboren baby: ‘Zoveel liefde voor zo’n ieniemini mensje’
Een zwangerschap leidt niet altijd tot een blakende, gezonde baby: per jaar verliezen in Nederland zo’n 25.000 vrouwen een ongeboren kindje. In de podcast Miskraammonologen, een productie van Ouders van Nu, AD en de regionale titels, hoor je de persoonlijke verhalen van deze vrouwen. Deze week vertellen Marlies en Nanette over hun miskramen. -
Wat Eten We Vandaag: Broodkrans met camembert
Deze geweldige broodkrans is een echte eye-catcher op de kersttafel. Het zachte brood heeft een zichtzoete smaak en is vergelijkbaar met briochebrood. De krans is perfect om te serveren in een groter gezelschap, iedereen kan gemakkelijk een bolletje van het brood afscheuren en dippen in de camembert.
-
vraag 't vtwonen
Zo wordt je huis een oase van rust: ‘Dat is echt een basisbehoefte’
In een rustig huis is het fijn thuiskomen na een lange werkdag. Hoe maak je van je huis zo’n serene plek? We vragen het Liza Wassenaar, stylist bij vtwonen. -
PREMIUMKoken & Eten
Warmer weer op komst: koop deze keer geen bbq-pakket maar laat je inspireren door een expert
De een heeft barbecueën tot een kunst verheven, de ander doet het nog steeds met kant-en-klaar pakketten. Dat laatste is zonde, want er is bijna niets dat je niet op de barbecue kunt bereiden, zeggen experts. Van lasagne, kebab en pizza tot de lekkerste desserts. -
Energierekening
Sjaak (75): ‘Ik heb zelf radiatorfolie achter de radiatoren geplaatst, met magneten’
Hoeveel geld besteed jij aan energie in huis? Hoe probeer je de kosten omlaag te brengen? Deze vragen stellen we elke week aan een Nederlander. Vandaag: Sjaak Kolderman (75) uit Sassenheim.