Pindakaas-monchoutaart
Volledig scherm
Pindakaas-monchoutaart © brendakookt.nl

Wat Eten We Vandaag: Pindakaas-monchoutaart

Als er één taart is die het op alle verjaardagen goed doet is het wel de MonChoutaart. Tijd voor een nieuwe variant. Met pindakaas.

Ingrediënten
250 gram digestieve volkorenkoekjes 
- 100 gram boter
- 200 gram MonChou
- 240 ml ongeklopte slagroom
- 200 gram pindakaas
- 1 zakje klopfix
- 100 gram witte basterdsuiker

Topping
40 gram pure chocolade
- handje ongezoute pinda’s
- 1 eetlepel pindakaas

Benodigdheden
een bakvorm met diameter van 24 cm

Benieuwd hoe je het gerecht maakt? Bekijk het recept op www.brendakookt.nl

Eet smakelijk!

Pindakaas-monchoutaart
Volledig scherm
Pindakaas-monchoutaart © brendakookt.nl

Of heb je zin in iets anders?

Bezoek www.brendakookt.nl voor meer recepten. Zij brengt makkelijke maaltijden zonder poespas die je ook na een werkdag op tafel zet. ,,Al zijn we ook niet vies van een lekkere taart of fout toetje.”

In onderstaande filmpjes vind je nog veel meer kookvideo’s: