Volledig scherm
Penne alla puttanesca © Shutterstock

Wat Eten We Vandaag: Penne alla puttanesca

Voor penne alla puttanesca hoef je heus geen vakantie naar Napoli te boeken. Zorg dat je mooie producten in huis hebt, volg netjes ons recept en tover zo een heuse Italiaanse pasta op tafel.

Hoofdgerecht: pasta
Bereidingstijd: 45 minuten
Aantal personen: 4

Ingrediënten
2 teentjes knoflook
- olijfolie extra vergine
- 4 ansjovisfilets
- 1 el kappertjes
- 400 g gepelde tomaten in blokjes
- zout
- versgemalen peper
- 2 takjes peterselie
- 50 g zwarte olijven zonder pit
- 500 g penne

Benieuwd hoe je het gerecht maakt? Bekijk het recept op www.24Kitchen.nl 

Eet smakelijk!

Of heb je zin in iets anders? In onderstaande filmpjes vind je nog veel meer leuke recepten om eens uit te proberen.