Patatje stoofvlees
Volledig scherm
Patatje stoofvlees © brendakookt.nl

Wat Eten We Vandaag: Patatje stoofvlees

Net zo belangrijk als de patat, is wát er bij de patat geserveerd wordt. Het zoete stoofvlees smaakt heerlijk bij dikke, zelfgemaakte frieten uit de frituur. 

Bereidingstijd: 20 minuten plus 4 uur stooftijd

Aantal personen: 4

Ingrediënten
1 kilo rundvlees, in grove stukken
- 2 grote uien, in halve ringen
- 2 tenen knoflook, geperst
- 1 flesje donker bier (33 cl)
- 1,5 eetlepel appelstroop
- takje verse tijm
- 1 kruidnagel
- 2 laurierbladeren
- 1 eetlepel mosterd
- scheutje natuurazijn
- boter om in te bakken
- zout en peper

Benieuwd hoe je het gerecht maakt? Bekijk het recept op www.brendakookt.nl

Eet smakelijk!

Patatje stoofvlees
Volledig scherm
Patatje stoofvlees © brendakookt.nl

Of heb je zin in iets anders?

Bezoek www.brendakookt.nl voor meer recepten. Zij brengt makkelijke maaltijden zonder poespas die je ook na een werkdag op tafel zet. ,,Al zijn we ook niet vies van een lekkere taart of fout toetje.”

In onderstaande filmpjes vind je nog veel meer kookvideo’s: