Wat Eten We Vandaag: Pastachips uit de airfryer met pistache-pestodip
Krokante pastachips uit de airfryer: verslavend lekker en verrassend makkelijk te maken. Wij gebruiken farfalle, een vlindervormige pasta die ideaal is om te dippen in de zelfgemaakte pistache-pestodip.
Dit recept is verzorgd door Eatertainment.
Bereidingstijd: 25 minuten
Aantal porties: 4
Categorie: variabel, borrel
Ingrediënten:
- 200 gr farfalle pasta
- 140 ml olie
- ½ tl knoflookpoeder
- 80 gr Parmezaanse kaas poeder
- Mespuntje zout
- Mespuntje zwarte peper
- 30 gr verse basilicum
- 50 gr ongezouten pistachenoten, gepeld
- ½ teentje knoflook
Benieuwd hoe je het recept maakt? Bekijk het recept hier.
Eet smakelijk!
Zin in iets anders? Food & lifestyleplatform Eatertainment combineert online kookinspiratie en live winkelbeleving. Op zoek naar verrassende en inspirerende recepten? Van snelle snack tot uitgebreid diner, bekijk voor de lekkerste maaltijdoplossingen www.eatertainment.nl.
Gratis onbeperkt toegang tot Showbytes? Dat kan!
Log in of maak een account aan en mis niks meer van de sterren.Lees Meer
-
PREMIUMeigen tuin eerst
Dit moet je weten over snoeien: ‘Bomen en struiken hebben geen voordeel bij het afhakken van ledematen’
Snoeien, stekken, planten, verpotten, zaaien en schoffelen. Tuingoeroe Romke van de Kaa helpt een handje. -
Wat Eten We Vandaag: BLT sandwich deluxe
BLT staat voor bacon, lettuce & tomato en is vooral bekend van de BLT sandwich. Deze klassieker onder de sandwiches doet het altijd goed als stevige lunch. Wij maken deze sandwich extra speciaal met truffelmayonaise en oude kaas. Zo gemaakt en op en top genieten. -
PREMIUMKoken & Eten
Een maand lang alleen maar vlees eten: het ‘leeuwendieet’ trekt online de aandacht
Enkel vlees, hoogstens afgewisseld met een eitje: het ‘leeuwendieet’ is populair op sociale media. Zijn we helemaal de weg kwijt met onze voeding of heeft het dieet toch voordelen? Diëtiste Tanja Callewaert geeft haar visie. -
PREMIUMKoken & Eten
Geen vlees eten echt niet ongezond, zegt deze diëtist: ijzer zit ook in boerenkool en spinazie
Voor veel mensen is januari hét moment om gezonder en bewuster te gaan eten, met meer groenten en minder vlees. Lobke Faasen, plantaardig diëtist, vertelt hoe je dat aanpakt. -
PREMIUM
Waarom het loont om toch even het eerste loonstrookje van 2023 te checken
Het eerste salaris van 2023 staat op je rekening. Waarschijnlijk zie je een hoger nettosalaris dan vorig jaar, want veel werkenden in loondienst gaan er dit jaar op vooruit. Maar dat is niet het enige wat dit jaar anders kan zijn. Experts leggen het uit.
-
PREMIUMKoken & Eten
Bij de sushischool van Rik kun je gratis leren sushi maken: ‘Je moet gewoon dingen uitproberen’
Je hebt mensen ‘die er wel van houden’ én mensen die helemaal gék zijn van sushi. Rik Keijzer uit Amersfoort behoort tot de laatste categorie. Maar ja, goedkoop is het niet. Daarom leerde hij tijdens de lockdowns zichzelf hét Japanse gerecht te maken. Die liefde deelt hij nu met de wereld via zijn School of Sushi. ‘Ik ga de wereld veroveren, geloof mij maar.’ -
-
-
Wat Eten We Vandaag: Griekse wraps met krokante kip
Maak een reis naar Griekenland met deze frisse, krokante wraps. Gevuld met onder andere de bekende tzatziki en homemade krokante kip. Lekker makkelijk, want de kip met een knapperig korstje bak je heerlijk krokant en bruin in de oven. -
Beter Eten
Maca-poeder zou wonderen doen in de slaapkamer, maar ‘sekskroket’ werkt misschien beter
In de rubriek Beter Eten schrijft gezondheidsjournalist Tijn Elferink over wat hem opvalt op het gebied van eten en drinken. Een Peruaans poedertje zou zorgen voor een boost van je libido. Waarom je een spannende avond toch beter met een sekskroket kunt beginnen.