Ovenschotel garnalen met appel en boontjes.
Volledig scherm
Ovenschotel garnalen met appel en boontjes. © Eatertainment

Wat Eten We Vandaag: Ovenschotel garnalen met appel en boontjes

Bobotie, kende jij het al? Dit gerecht uit de Zuid-Afrikaanse keuken wordt gekenmerkt door tal van smakelijke specerijen en gehakt. Wij geven een Nederlandse twist aan onze bobotie door het gehakt te vervangen door garnalen.

  1. Zelf bepalen hoe duur je eten is en waar het vandaan komt, dat is het idee achter Onze Markt
    PREMIUM
    VIDEO

    Zelf bepalen hoe duur je eten is en waar het vandaan komt, dat is het idee achter Onze Markt

    Baas worden over je eigen voedsel. Dat is het idee achter de consumentenbeweging die vier jaar geleden in Frankrijk begon met het verkopen van melk onder het eigen label C’est qui le patron, oftewel ‘Wie is de baas’. Inmiddels verkopen bijna alle Franse supermarkten dertig C’est qui le patron-producten zoals groenten, zuivel en bier. Onder de naam ‘Onze Markt’ begint de beweging nu ook in Nederland.
  1. Wat Eten We Vandaag: Dulce de leche-ijs met karamel

    Wat Eten We Vandaag: Dulce de leche-ijs met karamel

    14 juni
  2. Wat Eten We Vandaag: Steak met pepersaus uit de wok

    Wat Eten We Vandaag: Steak met pepersaus uit de wok

    13 juni