Wat Eten We Vandaag: Ovenpasta met spinaziebechamel, pancetta en pecorino

Vandaag: een ovenpasta met spinaziebechamel, pancetta en pecorino. Een mondvol: zowel letterlijk als figuurlijk. De pipe-pasta (rigatoni) gaat de oven in en wordt overgoten met spinaziebechamel. Eentje om indruk mee te maken.

Hoofdgerecht: vegetarisch
Aantal personen: 4
Bereidingstijd: 60

Ingrediënten

Ovenpasta
- 650 g verse spinazie
- 200 g pancetta
- 600 ml melk
- 30 g roomboter + extra voor invetten schaal
- 2 tenen knoflook
- 2 sjalotten
- 40 g bloem
- 200 g pecorino
- zout
- 1 tl cayennepeper
- 400 g rigatoni
- 1 ¼ citroen

Benodigdheden
Kleine hittebestendige bakjes, keukenmachine

Benieuwd hoe je het gerecht maakt? Bekijk het recept op www.24Kitchen.nl

Eet smakelijk!

Of heb je zin in iets anders? In onderstaande filmpjes vind je nog veel meer leuke recepten om eens uit te proberen. 

Volledig scherm
Ovenpasta met spinaziebechamel, pancetta en pecorino © 24Kitchen