Wat Eten We Vandaag: Oranje tompoucentaart

Vandaag op het menu: de oranje tompoucentaart. Dat geeft ons nog precies zes dagen om hem te perfectioneren tot Koningsdag. 

Ingrediënten

Vulling
250 ml volle melk 50 g suiker
- 1 vanillestokje
- 2 eieren
- 25 g bloem
- 125 ml slagroom
- 8 plakjes bladerdeeg

Slagroom
250 ml slagroom
- 2 el poedersuiker

Glazuur
150 g poedersuiker
- 1 el water
- 1 tl oranje kleurstof

Benodigdheden
plasticfolie, 2 spuitzakken, spuitmond voor rozetten

Benieuwd hoe je het gerecht maakt? Bekijk het recept op www.24Kitchen.nl

Eet smakelijk!

Of heb je zin in iets anders? In onderstaande filmpjes vind je nog veel meer leuke recepten om eens uit te proberen.

Volledig scherm
Oranje tompoucentaart © 24Kitchen