Wat Eten We Vandaag: Naanwraps met falafel en knoflooksaus
Daar worden we blij van. Naanwraps met zelfgemaakte knoflooksaus. Tip: je kunt het naanbrood ook beleggen als een pizza, dat is net wat makkelijker eten.
Delen per e-mail
Recept voor 2 personen
Bereidingstijd: 25 minuten
Ingrediënten
- 200 gr falafelballetjes
- 4 naanbroodjes
-halve komkommer
- 10 cherrytomaatjes
- 200 ml Griekse yoghurt
- 1 tl basilicum
- 1 teen knoflook
- 100 gr ijsbergsla
- snufje zout en peper
Benieuwd hoe je het gerecht maakt? Bekijk het recept op www.lekkerensimpel.com
Eet smakelijk!
Of heb je zin in iets anders? In onderstaande filmpjes vind je nog veel meer leuke video’s.
Gratis onbeperkt toegang tot Showbytes? Dat kan!
Log in of maak een account aan en mis niks meer van de sterren.Lees Meer
-
Wat Eten We Vandaag: Preistamppotje met kabeljauw en spekjes
Nog een paar dagen en de lente breekt weer aan. Om het voorjaar te vieren zetten we een bijpassende stamppot op tafel met prei en witvis. Lekker zout, ziltig en hartig en de salie zorgt voor een verrassende twist. -
PREMIUM
Zeeuwse thuiskoks - video Met dit recept maak je volgens Rudi uit Aardenburg de allerlekkerste pannenkoeken
AARDENBURG - Hoe oud zijn recept is? Misschien wel een eeuw. De pannenkoeken van Rudi Meijler uit Aardenburg hebben de tand des tijds doorstaan. Zijn zes kleinkinderen smullen ervan. -
PREMIUM
Pizza of patat? Andrea (25) wil eens wat anders en zet een keten van Indonesische dorpstoko's op
De 25-jarige Andrea de Fonkert uit Numansdorp was een beetje klaar met de friet, Chinees en pizza die in menig dorp al járen worden aangeboden. In april 2019 opende ze in haar geboortedorp een eigen Indonesische afhaalzaak genaamd Le Toko. Inmiddels zijn er drie Le Toko's - de vierde opent binnenkort - en een pop-upvariant. ,,Met Picnic en KLM zou ik graag een samenwerking aangaan.’’ -
Wat Eten We Vandaag: Gebakken scholfilet met pittige honing-citroensaus
Rijst, vis en groenten; een combinatie waar oneindig veel variaties op mogelijk zijn. Wij kiezen voor zilvervliesrijst met boontjes en scholfilet. Om het gerecht helemaal af te maken, voegen wij hier een heerlijke zelfgemaakte pittige honing-citroensaus aan toe. -
Wat Eten We Vandaag: Kip Hawaii met rijst
Al moeten we het eigenlijk kip in zoetzure saus met ananas noemen. Maar iets met ananas wordt al gauw ‘Hawaii’ genoemd. Hoe je het ook wilt noemen: lekker is het.
-
PREMIUM
Boer Matthijs wil de witte motor weer sexy maken: ‘Dit is de ‘single malt’ onder de melk’
Hij werd voor gek verklaard, stuitte op onbegrip van boeren en de banken stonden nou niet meteen te trappelen. Toch liggen anderhalf jaar na de lancering van ElkeMelk de schappen van Albert Heijn dagelijks vol met flessen van Metha 101, Geertje 72 en van zo’n 100 andere koeien uit zijn stal in Molenaarsgraaf. En het buitenland lonkt. ,,Melk moet weer sexy worden’’, zegt ondernemer Matthijs Baan (40). -
PREMIUM
Johan ging fanatiek barbecueën om de dood van zijn vader te verwerken: 'Toen was het hek van de dam’
Johan Kwakernaat (37) uit Puttershoek ging anderhalf jaar geleden barbecueën om de dood van zijn vader te verwerken. Sindsdien kookt hij de sterren van de hemel, heeft hij duizenden volgers op sociale media én gaat hij workshops geven. ,,Ik hoop mensen te kunnen inspireren.” -
60(!) kilo frikandellen, shoarmavlees, hamburgers en kroketten gedumpt in de berm
Een hele trits frikandellen, lamskoteletten, hamburgers, kip en shoarma en hakvlees. Wel drie zakken vol vonden opsporingsambtenaren vanmiddag in de berm van de Hooge Voort in Linden. Nabij de A73-brug lagen de snackbar-lekkernijen voor het rapen.