Naanwraps met falafel en knoflooksaus
Volledig scherm
Naanwraps met falafel en knoflooksaus © Lekker&Simpel

Wat Eten We Vandaag: Naanwraps met falafel en knoflooksaus

Daar worden we blij van. Naanwraps met zelfgemaakte knoflooksaus. Tip: je kunt het naanbrood ook beleggen als een pizza, dat is net wat makkelijker eten. 

  1. Pizza of patat? Andrea (25) wil eens wat anders en zet een keten van Indonesische dorpstoko's op
    PREMIUM

    Pizza of patat? Andrea (25) wil eens wat anders en zet een keten van Indonesi­sche dorpsto­ko's op

    De 25-jarige Andrea de Fonkert uit Numansdorp was een beetje klaar met de friet, Chinees en pizza die in menig dorp al járen worden aangeboden. In april 2019 opende ze in haar geboortedorp een eigen Indonesische afhaalzaak genaamd Le Toko. Inmiddels zijn er drie Le Toko's - de vierde opent binnenkort - en een pop-upvariant. ,,Met Picnic en KLM zou ik graag een samenwerking aangaan.’’
  1. Wat Eten We Vandaag: Dulce de leche-ijs met karamel

    Wat Eten We Vandaag: Dulce de leche-ijs met karamel

    14 juni
  2. Wat Eten We Vandaag: Steak met pepersaus uit de wok

    Wat Eten We Vandaag: Steak met pepersaus uit de wok

    13 juni