Wat Eten We Vandaag: Mini hotdogs met chipolataworstjes
Hotdogs: een echte klassieker. Wij maken een kleine variant, perfect voor op het gourmetstel of als borrelhapje! We geven het klassieke recept een twist met een zoet broodje met gepekelde witte kool, chipolataworstjes, een zelfgemaakte hotdogsaus en crunchy tortillachips.
Dit recept is verzorgd door Eatertainment.
Bereidingstijd: 20 minuten
Aantal porties: 4
Categorie: vlees
Ingrediënten:
- 100 gr witte kool
- 2 tl zout
- 1 el zonnebloemolie
- 1 el kerriepoeder
- 2 takjes verse dille
- 2,5 el mayonaise
- 1 el mosterd
- 4 melkbroodjes
- 4 chipolataworstjes
- 1 bosui
- Handje tortillachips
- 12 schijfjes augurk
- 1 el hotdogsaus
- 1,5 el ketchup
Benieuwd hoe je het recept maakt? Bekijk het recept hier.
Eet smakelijk!
Zin in iets anders? Food & lifestyleplatform Eatertainment combineert online kookinspiratie en live winkelbeleving. Op zoek naar verrassende en inspirerende recepten? Van snelle snack tot uitgebreid diner, bekijk voor de lekkerste maaltijdoplossingen www.eatertainment.nl.
Gratis onbeperkt toegang tot Showbytes? Dat kan!
Log in of maak een account aan en mis niks meer van de sterren.Lees Meer
-
PREMIUMGeldvraag
Banken vragen geld voor betaalrekening, maar bieden nauwelijks spaarrente: zo zit het
-
PREMIUM
Filosoof over de kunst van het uitstellen: ‘Doe nooit een taak die morgen verdwenen kan zijn’
De meeste mensen stellen dat wat ze moeten doen uit en voelen zich daar dan schuldig over. Vooral niet doen, legt filosoof John Perry uit aan journalist en notoire uitsteller Saskia Smith. Een gestructureerde uitsteller krijgt volgens hem juist een heleboel voor elkaar omdat ze die andere dingen niet doen. -
PREMIUMEnergierekening
Hans woont op 28 vierkante meter en heeft laag gasverbruik: ‘Merk wel dat alles duurder is’
Hans de Vries (40) uit Amsterdam woont in een studio en is op sommige vlakken afhankelijk van zijn VvE. Hoeveel geld besteed jij aan energie in huis? Hoe probeer je de kosten omlaag te brengen? Deze vragen stellen we elke week aan een Nederlander. -
PREMIUMUit Eten
Mooiste plek aan de Oosterschelde behoeft geen opsmuk
In het gehucht Burghsluis, op een van de mooiste plekken langs de Oosterschelde ligt ’t Oliegeultje. Wie een plekje op het vaak drukke terras weet te bemachtigen zit eerste rang, de bruinvissen en zeehonden wisselen de hoofdrol hier af. -
Wat Eten We Vandaag: Dillepesto met walnoot en ricotta
Zelfgemaakte pesto maak je in een handomdraai. In tegenstelling tot de klassieke pesto met basilicum, pijnboompitten en Parmezaanse kaas maken we deze versie met dille, walnoot en ricotta. Ideaal als dip bij een borrel of heerlijk om te verwerken in een visgerecht.
-
Wat Eten We Vandaag: Rabarber en sinaasappel kruimelmuffins
-
-
-
Wat Eten We Vandaag: Citroenrisotto met tonijnsteak
Het is zomers genieten met deze frisse citroenrisotto en tonijn. De tonijnsteak wordt kort gegaard, zodat alleen de buitenkant dichtgeschroeid is. Glaasje wijn erbij en de avond kan niet meer stuk. -
Wat Eten We Vandaag: Wrap met sticky aubergine en sriracha mayonaise
Deze wraps met sticky aubergine zijn een leuke vervanger voor vlees. Je maakt de wraps af met sla, komkommer en een zelfgemaakte sriracha mayonaise. Makkelijk om te maken en binnen een half uur op tafel.