Wat Eten We Vandaag: Luxe kapsalon

In de categorie ‘eten dat je normaal gesproken bestelt maar eigenlijk veel beter zelf kunt maken’: de kapsalon. Een luxe variant welteverstaan met verse frieten, kipdijfilet en verse bladpeterselie. 

Hoofdgerecht: vlees
Aantal personen: 4
Bereidingstijd: 30 minuten

Ingrediënten
- 1 l zonnebloemolie
- 1 kg agria-bonken of vastkokende bonken
- 600 g kipdijfilet
- 2 el shoarmakruiden
- 500 g ijsbergsla
- 3 tomaten
- 1 komkommer
- 8 plakken jong belegen kaas
- 1 rode ui
- 1 bos bladpeterselie
- knoflooksaus
- sambal
- zout

Benodigdheden:
Frituurpan

Benieuwd hoe je het gerecht maakt? Bekijk het recept op www.24Kitchen.nl

Eet smakelijk!

Of heb je zin in iets anders? In onderstaande filmpjes vind je nog veel meer leuke recepten om eens uit te proberen. 

Volledig scherm
luxe kapsalon © 24Kitchen
  1. In Offerman-fabriek wordt bijna 3 weken na listeriadrama nog geen plakje vlees gesneden

    In Offerman-fa­briek wordt bijna 3 weken na listeria­dra­ma nog geen plakje vlees gesneden

    De fabriek van vleeswarenbedrijf Offerman in Aalsmeer ligt bijna drie weken na de grote terugroepactie nog steeds stil. Offerman moest de locatie begin oktober sluiten nadat bleek dat vleeswaren die hier werden gesneden en verpakt, waren besmet met de listeriabacterie. Zeker twintig mensen werden ernstig ziek na het eten van besmet vlees, drie personen overleefden het niet en een vrouw kreeg een miskraam.