Wat Eten We Vandaag: Krokante mosselen uit de airfryer
Deze mosselen maken we met behulp van een airfryer en dat zorgt voor een krokant hapje. Samen met de romige knoflooksaus en frisse schijfjes citroen, breng je de Zeeuwse kust bij je thuis.
Dit recept is verzorgd door Eatertainment.
Bereidingstijd: 20 minuten
Aantal porties: 2
Categorie: variabel, borrel
Ingrediënten:
- 2 el bloem
- 1 ei
- 6 el panko (broodkruim)
- Peper en zout
- 250 gr gekookte mosselen
- 2 takjes platte peterselie
- 4 el Griekse yoghurt
- 2 el mayonaise
- 2 tl knoflookpoeder
- ½ tl citroensap
- 2 schijfjes citroen
Benieuwd hoe je het recept maakt? Bekijk het op Eatertainment.nl
Zin in iets anders? Eatertainment biedt persoonlijke food inspiratie voor ieder moment, online én bij jou in de buurt. Met de menu planner plan je gemakkelijk jouw weekmenu met verrassende recepten afgestemd op jouw wensen. Met uitgebreide voedingswaarden, vitamines en mineralen. Van snelle snacks tot uitgebreid diner maar ook leuke tips, workshops en receptvideo’s, bekijk de Eatertainment recepten en inspiratie.
Hier vind je video’s over Koken & Eten:
Gratis onbeperkt toegang tot Showbytes? Dat kan!
Log in of maak een account aan en mis niks meer van de sterren.Lees Meer
-
Waarom Emmentaler geen beschermde kaas is en Edammer wel
-
PREMIUMMet video's
Dermatoloog over huidkanker: ‘Huidkleurig bultje dat snel groeit? Dan meteen naar de dokter’
Lekker buiten zijn in het zonnetje, dat doen we maar al te graag in deze tijd van het jaar. Maar blootstelling aan te veel uv-straling in zonlicht kan leiden tot huidkanker, de meest voorkomende kankersoort in Nederland. Een op de vijf Nederlanders krijgt ermee te maken, weet Patrick Kemperman, dermatoloog bij Amsterdam UMC en het Dijklander ziekenhuis in Purmerend. Hij vertelt over de drie vormen van huidkanker en wat je kan doen om ze te voorkomen. -
PREMIUMUit Eten
Mooiste plek aan de Oosterschelde behoeft geen opsmuk
In het gehucht Burghsluis, op een van de mooiste plekken langs de Oosterschelde ligt ’t Oliegeultje. Wie een plekje op het vaak drukke terras weet te bemachtigen zit eerste rang, de bruinvissen en zeehonden wisselen de hoofdrol hier af. -
PREMIUMrestaurantrecensie
Het Griekse stoofpotje van Juno gaat in de herkansing
Vaste gasten eten er graag het stoofpotje inktvis op Griekse wijze. Als wij bij eeterij Juno in Wemeldinge het gerecht bestellen, krijgen we er een onverwacht extraatje bij.Wemeldinge -
Wat Eten We Vandaag: Kapucijnerschotel met tuinbonen en quinoa
Een lekker vegetarisch, voedzaam gerecht? Wij hebben het voor je gevonden. De kapucijners spelen de hoofdrol in dit recept. Kapucijners zijn peulvruchten uit de erwtenfamilie en bevatten ontzettend veel voedingsvezels waardoor het een geschikte vervanger is voor vlees. In de zomerperiode kun je kapucijners ook vers verkrijgen, maar voor dit recept gebruiken we voorgekookte kapucijners. Wel zo makkelijk.
-
6 tips
Ga schulden gelijk te lijf: ‘Oogkleppen ophouden en post niet openmaken is geen goed idee’
-
-
-
PREMIUMmet video
Henk (75) maakte van verzameling motoren een minimuseum: ‘Iedereen moet er van genieten’
Hij is nu eenmaal goed in kopen en minder goed in verkopen. Én hij is verzot op oude motoren. Zie hier het recept voor een minimuseum aan huis. Henk Meijvogel (75) verwelkomt bezoekers maar al te graag, om ze te overladen met weetjes. ,,Een Moto Guzzi stopt op de gekste momenten.”Rockanje -
Wat Eten We Vandaag: Pasta met spinazie en citroenboter
Pasta is altijd een goed idee, je kunt er namelijk oneindig mee variëren. Wil je een keer een iets nieuws proberen? Kies dan voor deze makkelijke pasta met spinazie en zelfgemaakte citroenboter. In dit recept gebruiken we enkel de schil van de citroen, wat een frisse citroensmaak geeft zonder dat het zuur wordt. Ook fijn: de pasta staat binnen 20 minuten op tafel.