Wat Eten We Vandaag: Halloumi-spiesjes van de barbecue met tabouleh

De interessante eigenschap van halloumikaas is dat het niet smelt, waardoor het gebakken kan worden. Hierdoor is halloumi uitermate geschikt als vleesvervanger. Wij maken er vandaag halloumi-spiesjes van.

Hoofdgerecht: kaas
Aantal personen: 4
Bereidingstijd: 30 minuten

Ingrediënten
3 onrijpe perziken
- 500 g haloumi
- 1 el olijfolie
- 1 el sumak

Tabouleh
75 g voorgekookte bulgur
- 1 citroen
- 1 teen knoflook
- ½ bos munt
- 1 bos peterselie
- 50 g gedroogde cranberries
- 3 trostomaten
- 1 sjalot
- 4 el olijfolie
- 1 el sumak
- zout en peper

Benodigdheden
Metalen spiesjes of houten spiesjes geweekt in water

Benieuwd hoe je het gerecht maakt? Bekijk het recept op www.24Kitchen.nl

Eet smakelijk!

Of heb je zin in iets anders? In onderstaande filmpjes vind je nog veel meer leuke recepten om eens uit te proberen. 

Volledig scherm
Halloumi-spiesjes van de barbecue met tabouleh © 24Kitchen