Groene lasagne met pestosaus, broccoli en spinazie
Volledig scherm
Groene lasagne met pestosaus, broccoli en spinazie © Brenda Hoff

Wat Eten We Vandaag: Groene lasagne met pestosaus, broccoli en spinazie

Behalve een groene pestosaus, is de lasagne gevuld met groene groenten. Genoeg vitamine dus. Perfect voor lasagnefans die eens wat nieuws willen proberen.

Hoofdgerecht
Aantal personen: 4
Bereidingstijd: 25 minuten, plus 30 minuten in de oven

Ingrediënten
1 broccoli, in roosjes
- 300 gram diepvriesspinazie, ontdooid
- 250 gram ricotta
- 50 gram boter
- 40 gram bloem
- 500 ml melk
- 100 gr groene pesto
- 250 gr lasagnebladen
- 125 gr mozzarella
- 40 gr Parmezaanse kaas, geraspt
- 1 el pijnboompitten
- zout en peper

Benieuwd hoe je het gerecht maakt? Bekijk het recept op www.brendakookt.nl

Eet smakelijk!

Groene lasagne met pestosaus, broccoli en spinazie
Volledig scherm
Groene lasagne met pestosaus, broccoli en spinazie © Brenda Hoff

Bezoek www.brendakookt.nl voor meer recepten. Zij brengt makkelijke maaltijden zonder poespas die je ook na een werkdag op tafel zet. ,,Al zijn we ook niet vies van een lekkere taart of fout toetje.”

In onderstaande filmpjes vind je nog veel meer kookvideo’s: