Wat Eten We Vandaag: Grieks gevulde zalm uit de oven
Zin in vis en in de zomer? Ga voor Grieks gevulde zalm uit de oven. Makkelijker kan bijna niet: een kwestie van een paar minuten op smaak brengen en in de oven schuiven. De combinatie van feta met rode ui zorgt voor een frisse smaaksensatie.
Dit recept is verzorgd door Eatertainment.
Bereidingstijd: 35 minuten
Aantal porties: 2
Categorie: vis
Ingrediënten:
- 1 courgette
- 1 rode ui
- 2 zalmfilets zonder huid
- 100 gr groene olijven
- 1 el olijfolie
- Peper en zout
- 1 takje dille
- 100 gr feta
Benieuwd hoe je het recept maakt? Bekijk het Eatertainment recept.
Zin in iets anders? Eatertainment biedt food, lifestyle en inspiratie, online én live in de winkel. Op zoek naar verrassende recepten afgestemd op jouw wensen? Nu ook met uitgebreide voedingswaarden, vitamines en mineralen. Van snelle snack tot uitgebreid diner maar ook leuke tips, workshops en receptvideo’s, bekijk de Eatertainment recepten en inspiratie.
Gratis onbeperkt toegang tot Showbytes? Dat kan!
Log in of maak een account aan en mis niks meer van de sterren.Lees Meer
-
Koken & Eten
Dit gebeurt in je lichaam als je 's avonds nog aan het snaaien slaat
We houden er allemaal van om zo nu en dan 's avonds laat een snack te nemen. Sommige mensen beweren dat het niet goed is om heel laat nog iets te eten, omdat je er sneller dik van zou worden. Klopt die bewering? Deskundigen geven het antwoord. -
Wat Eten We Vandaag: Tortilla chips uit de airfryer met drie dips
Chips is voor velen een favoriete snack bij een borrel of een ouderwets tv-avondje. Ga voor een bewuste en gezondere keuze en kies voor tortillachips uit de airfryer met 3 dips. Heb je nog wat tortillachips over? Geen probleem. Je kunt deze 2 tot 3 dagen bewaren in een afgesloten bakje. -
Wat Eten We Vandaag: Pasta met vegetarische ragù Bolognese
Ragù is van oorsprong een Italiaanse vleessaus voor bij de pasta. We maken echter een vegetarische variant en vervangen het vlees door een veelal bekende vleesvervanger: linzen. Als pasta kiezen we voor pappardelle, een brede lintpasta. -
PREMIUM
Acute kiespijn ’s nachts? Dan kan je zomaar een flinke rit staan te wachten
Acute kiespijn of tandpijn? Tand afgebroken of een kroon eruit gevallen? Door personeelsproblemen bij spoedartsen moet je voor hulp buiten de reguliere openingstijden van de tandarts regelmatig steeds verder rijden. Het overkwam René Heus uit Apeldoorn. ,,Naar Deventer? Kan dat niet gewoon in Apeldoorn?” -
PREMIUMKoken & Eten
Als kind geen chips maar snoeptomaatjes krijgt van ouders, kan de dag van uitvinder Jos ‘niet meer stuk’
Als kind was hij bepaald niet van plan om in de voetsporen van zijn vader en grootvader te treden. Dat veranderde pas na de uitvinding van het snoeptomaatje. Een kleine twintig jaar na de presentatie van de ‘Tommie’ en met een pensioen dat steeds dichterbij komt, blikt Jos van Mil terug op een inmiddels al behoorlijk lang leven in de tuinbouw.
-
PREMIUM
Waarom je wel en niet je huis zou moeten verhuren
Je kunt er een aardige bijverdienste aan hebben, maar het idee dat er vreemden in je bed slapen is voor jou misschien een stap te ver. De voors en tegens van je huis verhuren. -
Energierekening
Ferdi: 'We hebben geen afwasmachine. Echt, klinkt raar hè? Ik zou niet weten waarom’
Hoeveel geld besteed jij aan energie in huis? Hoe probeer je de kosten omlaag te brengen? Deze vragen stellen we elke week aan een Nederlander. Vandaag: Ferdi Verberk (57) uit Sint Anthonis. -
PREMIUMKoken & Eten
Dit is waarom de prijzen van patat en chips omhoog zullen gaan
De prijs van patat en chips gaat omhoog. Aanhoudende droogte bedreigt de oogst van onder meer aardappelen en uien. Een kleinere oogst leidt tot minder inkomsten voor akkerbouwers en uiteindelijk hogere prijzen in de winkel, melden de akkerbouwers. ,,Je ziet nu al dat de markt reageert op de verwachte prijzen.’’