Goulash
Volledig scherm
Goulash © Lekker&Simpel

Wat Eten We Vandaag: Goulash

Zo’n klassieker, dat we ‘m bijna zouden vergeten: goulash. Voor dit heerlijke recept moet je wel wat tijd uittrekken, maar dan heb je ook wat. Serveer de goulash met rijst of aardappelpuree.

Recept voor 4 personen
Bereidingstijd: circa 3 uur

Ingrediënten
700 gr runder riblappen
- bloem
- 2 uien
- 1-2 paprika’s
- 2 tl paprikapoeder
- 70 gr tomatenpuree
- circa 300 ml runderbouillon
- 1 laurierblaadje
- 2 tl karwijzaad
- 2 tl tijm
- snufje zwarte peper

Benieuwd hoe je het gerecht maakt? Bekijk het recept op www.lekkerensimpel.com

Eet smakelijk!

Goulash
Volledig scherm
Goulash © Lekker&Simpel

Voor iedereen die hulp nodig heeft bij het beantwoorden van de vraag ‘Wat eten we vandaag?’. Op www.lekkerensimpel.com vind je tussen meer dan 3.000 recepten ongetwijfeld hét antwoord.

In onderstaande filmpjes vind je nog veel meer leuke video’s: