Probeer deze hapjes eens zelf te maken. Het loont, dat zeker!
Volledig scherm
Probeer deze hapjes eens zelf te maken. Het loont, dat zeker! © Eatertainment

Wat Eten We Vandaag: Gestoomde Chinese dumpling

Bekenden van de Oosterse keuken hebben het misschien wel eens gegeten: siu mai. Deze gestoomde Chinese dumplings worden verpakt in een siu mai velletje waarvan de bovenkant niet helemaal is dichtgevouwen. Probeer deze heerlijke hapjes vooral eens zelf te maken! De ingrediënten haal je onder andere bij de Aziatische supermarkt.

  1. Pizza of patat? Andrea (25) wil eens wat anders en zet een keten van Indonesische dorpstoko's op
    PREMIUM

    Pizza of patat? Andrea (25) wil eens wat anders en zet een keten van Indonesi­sche dorpsto­ko's op

    De 25-jarige Andrea de Fonkert uit Numansdorp was een beetje klaar met de friet, Chinees en pizza die in menig dorp al járen worden aangeboden. In april 2019 opende ze in haar geboortedorp een eigen Indonesische afhaalzaak genaamd Le Toko. Inmiddels zijn er drie Le Toko's - de vierde opent binnenkort - en een pop-upvariant. ,,Met Picnic en KLM zou ik graag een samenwerking aangaan.’’
  1. Wat Eten We Vandaag: Dulce de leche-ijs met karamel

    Wat Eten We Vandaag: Dulce de leche-ijs met karamel

    14 juni
  2. Wat Eten We Vandaag: Steak met pepersaus uit de wok

    Wat Eten We Vandaag: Steak met pepersaus uit de wok

    13 juni