Gepaneerde kabeljauw met citroensaus
Volledig scherm
Gepaneerde kabeljauw met citroensaus © brendakookt.nl

Wat Eten We Vandaag: Gepaneerde kabeljauw met citroensaus

We maken er weer eens een vrijdag visdag van. Deze keer gaan we voor kabeljauw in citroensaus met tomaatjes. En knoflook. Want ook dat is goed vertegenwoordigd in dit gerecht.

Bereidingstijd: 30 minuten
Aantal personen: 
4

Ingrediënten
4 kabeljauwfilets, ontdooid
- 3 eetlepels bloem
- ¾ theelepel paprikapoeder
- ¾ theelepel komijnpoeder
- handje verse peterselie
- 5 tenen knoflook, geperst
- verse peterselie, fijngesneden
- 15 cherry tomaatjes, gehalveerd
- olijfolie, om in te bakken
- zout en peper

Citroensaus
sap van 1,5 citroen
- 1,5 eetlepel olijfolie
- 2 eetlepels gesmolten boter

Benieuwd hoe je het gerecht maakt? Bekijk het recept op www.brendakookt.nl

Eet smakelijk!

Gepaneerde kabeljauw met citroensaus
Volledig scherm
Gepaneerde kabeljauw met citroensaus © brendakookt.nl

Of heb je zin in iets anders?

Bezoek www.brendakookt.nl voor meer recepten. Zij brengt makkelijke maaltijden zonder poespas die je ook na een werkdag op tafel zet. ,,Al zijn we ook niet vies van een lekkere taart of fout toetje.”

In onderstaande filmpjes vind je nog veel meer kookvideo’s: