Tempeh is een koek van sojabonen afkomstig uit Indonesië.
Volledig scherm
Tempeh is een koek van sojabonen afkomstig uit Indonesië. © Eatertainment

Wat Eten We Vandaag: Frisse gele curry met tempeh en limoen

Op zoek naar een lekker vegetarisch gerecht? Probeer dan zeker onze gele curry met tempeh. Dit vegetarische product is van zichzelf neutraal van smaak, je kunt dus alle kanten op met smaakmakers. Wij bakken onze tempeh in olie, honing en ketjap manis en serveren deze met een gele curry met zoete aardappel, rijst en naan.

  1. Wat Eten We Vandaag: Dulce de leche-ijs met karamel

    Wat Eten We Vandaag: Dulce de leche-ijs met karamel

    14 juni
  2. Wat Eten We Vandaag: Steak met pepersaus uit de wok

    Wat Eten We Vandaag: Steak met pepersaus uit de wok

    13 juni